יש דבר כזה??

XXX Nir XXX

New member
יש דבר כזה??

אני מתאמן בטאקוונדו. אבל מפריעה לי שהמטרה העיקרית בטאקוונדו היא לא הגנה עצמית אלא יותר בכיוון הספורט. אני מחפש אומנות לחימה מסורתית ששמה דגש על עבודת רגליים(כמו טאקוונדו) והמטרה שלה היא הגנה עצמית לא ספורט או משהו כזה. אני יודע שטאקוונדו ITF ואומנויות לחימה קוריאניות אחרות (קוק סול וואן, הפקידו) אוליי עונות לי על השאלה אבל הבעיה היא שאין באזור שלי ( לפחות אני לא מצאתי), והשאלה שלי היא אם יש אומנות לחימה שמתאימה לתיאור שנתתי? אם קיימת בכלל, ואם יש בירושלים. שלא תבינו לא נכון אני לא אומר פה שאני לא נהנה באימונים (ההפך אני מאוד נהנה) או שאני חייב מייד לעזוב את הטאקוונדו, פשוט משהו חסר שם. תודה לכל העונים

MarkOfKain

New member
אני מבין מדבריך...

אני מבין מדבריך שאתה גר בירושלים... (האם אני צודק ?) במידה וכן, ייתכן ויש לי פתרון עבורך - בעבר התאמנתי בקוק-סול-וון/הפקידו אצל בחור מוכשר בשם גיל אברהם, ולמיטב ידיעתי, המורה של גיל שהוא מאסטר יהושע סופר, מאמן בירושלים. הרי לך קישור לאתר:

XXX Nir XXX

New member
תודה אבל....

יהושוע סופר כבר לא מלמד קוק-סול-וון\הפקידו עכשיו הוא מלמד רק אביר.... וכן אני גר בירושלים....

ננדין

New member
נסה את "התגוננות רחוב"

הם היחידים (שאני מכיר...) שמשלבים עבודת טאקוונדו עם הגנה עצמית (ועוד שיטות). קיים משתמש בפורום בשם התגוננות רחוב שיכול לענות לך הכי מדיוק לגבי השיטה... מומלץ ביותר!

XXX Nir XXX

New member
כמו שאמרתי למעלה אני מחפש

אומנות לחימה מסורתית ועם כל הכבוד להתגוננות רחוב זה כנראה לא מתאים לי.... **אין עגור לבן באיזור שלי

megamad

New member
טאקוונדו אצל מסאטר ארז אהרוני

בבית הכרם בירושלים. ארז הוא מורה נהדר, שמתאמן גם בטאקוונדו אולימפי וגם בטאקוונדו מסורתי ומשלב את שניהם באימונים שלו, אני אישית מאוד ממליץ עליו (וקח בחשבון שאני משוחד לגמרי...). מאסטר ארז אהרוני הוא בעל דרגת דאן 4 בטאקוונדו ומתאמן בנוסף לכך גם בעוד כמה שיטות אחרות (ביניהם גם קוק סול וון והפקידו), האימונים הם תחת פיקוחו הישיר של מאסטר קיטו דאנג (דאן 7, אלוף העולם כבר יותר מעשרים שנה ברצף בצד הטכני). בנוסף להכל ארז הוא בן אדם מדהים עם ידע עצום והבנה מאוד עמוקה של בני אדם, לדעתי תמצא שם את מבוקשך.

XXX Nir XXX

New member
בקשר לארז אהרוני אני יבדוק את זה

רק יכול להיות שיהיה לי בעיה להגיע לשם..... בקשר לאיגרוף תילאנדי אז לא תודה. **ולבועז לא המשכתי שם בגלל שאני רוצה אומנות לחימה עם יותר עבודת רגליים והבנתי ששם זה לא ככה, נראה לי שיש גם עוד סיבה ואין לי כוח עכשיו לחשוב על זה.....

XXX Nir XXX

New member
אפשר עוד פרטים על ארז אהרוני??

מספר טלפון, מה השם של המועדון, מיקום מדוייק.... כל דבר יעזור ושוב תודה

megamad

New member
עוד פרטים

מיקום מדוייק? אין לי מושג, אני מתאמן במועדון שלו במודיעין. שם המועדון הוא 'טייגרס טאקוונדו'. אני לא חושב שארז עובד בעיקר קרבי, למרות שזה ההתמחות שלו, אצלנו במועדון בקבוצת הבוגרים אנחנו עושים מעט למדי עבודת קרבי, הרבה עבודה טכנית של פומסה וגם לא מעט הושינסול והאנבון-קיורוגי (הגנה עצמית). לדעתי הדבר תלוי מאוד בגיל הילדים, בקבוצות הצעירות יותר הילדים מחפשים אקשן ושיהיה מעניין, אז הם עושים המון קרבי, אבל אצל הבוגרים זה לא ככה, אצלנו עובדים בעיקר טכני ומסורתי. מספר טלפון אני אשלח לך במסר פרטי, בהצלחה!

Pyongwon

New member
יש לו כמה אפשרויות...

א. אריה בייגן - תותח חבל"ז. גם עובד עם קיטו, גם מתחרה, גם פתוח וברמה מדהימה. ב. ארז אהרוני - קרבי, גם מעיין רוגל שמתעסקת ומתחרה בטכני. ג. כמובן יתר המאמנים - אלן, כדורי, לא חסר. ואחלה חברה כל אחד ואחד מהם. אבל דעתי היא שהוא מתעניין במשהו מעבר לקרבות... אבל כל אחד מהאנשים האלה יכול לעזור... בדוק! :)

XXX Nir XXX

New member
כן אני מתעניין גם במשהו מעבר לקרבות

אני רוצה ללמוד בטאקוונדו מעבר לכל הבעיטות גם הגנה עצמית ויש עוד דברים ולמרות שאני בנבחרת המועדון התחרותיות לא הכי מעניינת אותי. את מכירה מאמן ששם דגש על החלק הטכני וההגנה העצמית בטאקוונדו? אם כן זה ממש יעזור לי , תודה!

ננדין

New member
אני מצטער, אבל אני לא מצליח להבין

אותך. אתה אומר שאתה לא רוצה רק הגנה עצמית/הושינסול אבל אתה פוסל כל דבר חוץ מזה... אולי באמת זה מה שאתה רוצה - הושינסול!

XXX Nir XXX

New member
נכון אני לא רוצה רק לעבוד טכני

והושינסול אלא לשלב שלא יבוא אחד על חשבון השני.... **מישהו אולי מכיר טאקוונדו ITF בירושלים?? אני חיפשתי ולא מצאתי אז אם מישהו פה במקרה מכיר שיגיד לי, זה גם נשמע דיי מעניין...

broccoli

New member
עוד ספורט עם רגליים ../images/Emo4.gif

איגרוף תאילנדי. מתנצל מראש שאני מעלה עוד ספורט, אבל אני רק מוודא ששקלת גם אותו - יש שאומרים שפרקטיות של הספורט הזה גבוהה מ-TKD, למרות שאני באופן אישי לא יודע. בכל מקרה אחד המאמנים הטובים לאיגרוף תאילנדי בארץ, בני קוגן, מאמן בירושלים.

למעלה