יש דברים שרציתי לומר...

Father McKenzie

New member
יש דברים שרציתי לומר...

מאוד עצוב לי לראות מה נהיה מהפורום האהוב הזה. כל דיון מעניין או חשוב שמתפתח כאן יורד מהר מאוד לקטילות אישיות בין המתווכחים. המקום הזה שפעם היה מפרה את המחשבה(במובן החיובי של הביטוי,כמובן)הפך להיות מקום שמדכא את המחשבה.ואין מקום לפלורליזם בדיונים. מאוד עצוב לי לראות איך בפורום שמתיימר להיות פורום תמיכה,אין תמיכה,אין קבלה בסיסית של אנשים שונים,דעות שונות,פשוט אין. חדשים שמנסים להכנס לא נענים.במקרה הטוב הם לא נמחקים. כבר הרבה זמן אני רוצה לכתוב על כך והפחד שאמחק עוצר אותי. ואני לא לבד בהרגשה הזו. אנשים פוחדים להגיד מה דעתם ושותקים. אחרים שכן אומרים את דעתם עומדים מותקפים-ברמה האישית-עד שהם עוזבים. התחושה היום היא שדווקא בפורום שאמור להיות מקום שבו מותר להגיד הכל,בעצם אסור להגיד כלום.וכל מי שבא לכתוב חושב פעמיים,בורר מילים, ואם הוא בסוף שולח,הוא נותר רק לקוות לטוב. ולו ידעתם רק כמה פעמים אני בעצמי כתבתי את ההודעה הזו ומחקתי... מה יהיה? למישהו אכפת? אלה מכם שיספיקו לקרא את ההודעה הזו שלי,לפני שהיא תימחק,תחשבו על זה. All the lonely people Where do they all belong?

R a c h e

New member
שלום לך וברוך הבא../images/Emo140.gif

טוב לראותך כאן, (ואנחנו לא מכירים....) שב, תמשיך לקרוא, תגיב, תכתוב ותהנה. יהיה נחמד אם תספר לנו משהו על עצמך (בכרטיס האישי לא כתוב הרבה...) מאיזה רקע אתה? איפה אתה על הסקאלה דתי<------->חילוני? גיל, מצב משפחתי.....
כמובן, מה שרק אפשר לספר לחבר'ה
ועד כמה שאני מכירה את הפורום הזה, לא כ"כ מהר נימחקים/נחסמים כאן. מי ש"זוכה" בכבוד המפוקפק הזה הוא מי שמשתמש בשם לא לו, משתלח באחרים, חושף פרטים על החברים ומחב"תים מהסוג הזול (אלו שמודיעים לנו על השבת הקרבה ובאה....) מאחלת לך הנאה, תמיכה, חברות ועניין בחברתינו. רחל

zepelin

New member
ברוך הבא, אני דווקא נהנה פה מאד.

מעניין, נחמד, ואפילו מרתק. מחיקות ??? לא מכיר תופעה כזו. הצטרף ותהנה.

../images/Emo24.gif המילים שבחרתי

תבין שכל מה שעובר על הפורום לאחרונה זה תוצאה של מתקפות טרולים ומחבת"ים, ואנשים שפתחו עוד 20 ניקים בגלל דרישת צומי, כל זה גרם לאנשים לחשוד בכל ניק חדש כחוזה בכוכבים. לא נתקלתי בשום מחיקות מיותרות כאן בפורום, ההודעות שנמחקות בדר"כ הם: אוטינג, פגיעה אישית בחברים בפורום, משחקי פירמידה, פירסום מספרי טלפון (שאסור על פי תקנון תפוז), ומחבת"ים שמציקים ללא הרף. ועוד משהו: הודעות
אוף-טופיק משורשרות לשירשור
, ויש כאלו שחושבים שההודעה נמחקה... זה מה שאני מכיר, מאז שהכרתי את הפורום, ועד היום. וברוך הבא לפורומינו, שב ותתרווח, תרגיש חופשי כמו בבית, ואם תעדכן את הכרטיס האישי, עם קצת יותר פרטים, או שתספר לנו קצת יותר על עצמך, אז יחשדו בך פחות! ושוב: ברוך הבא!

למעלה