יש דברים שרציתי לאמר..חלוקת פליירים

יש דברים שרציתי לאמר..חלוקת פליירים

בהמשך לשרשור בנושא חלוקת פליירים אני רוקדת אצל ישראל שיקר בגולדה מס' שנים ובחוגים שונים שלו ברחבי הארץ. קצת חורה לי כל הקטע של השרשור , משום מה נראה לי כאילו ויקטור גבאי שלח אנשים שיתקיפו את ישראל שיקר!!! ועוד באינטרנט ... אומנם איני נוהגת לרשום בפורום אך לעיתים מסתכלת מה רושמים! הפעם החלטתי להוסיף את הערותיי בנושא השרשור של חלוקת פליירים!! מה זה חדש שמרקידים מחלקים פליירים בחוגים אחרים ?? קודם כל זכור לי בצורה מאוד מאוד ברורה שאת החוג בנווה מונסון הרקיד ישראל שיקר ומסיבות שונות החליט לסגור את החוג אך במקום זאת העניק אותו לויקטור גבאי , חבר שלו. פרט שולי?? לא נראה לי!! בתור רוקדת בגולדה מס' שנים ,אני עוד זוכרת ועכשיו קראו היטב, ויקטור גבאי פתח חוג חדש בקריית בן גוריון לפני מס' שנים ונחשו מה?? החוג היה מרחק דקה הליכה מגולדה, באותו יום וכמובן באותה שעה ונחשו עוד מה?? המכוניות היו מפוצצות בפליירים מידי שבוע כולל המכונית שלי ? מפתיע לא? את זה "שכחתם" לציין ? אני עוד זוכרת שחברים של ויקטור גבאי היו נכנסים לראות כמה רוקדים יש בחוג שלנו בגולדה! ממש בערב הפתיחה שלו (ויקטור גבאי), מעשה אצילי ביותר של ויקטור לא? ואיני מתכוונת להתקיף את ויקטור גבאי להפך הייתי בכמה הרקדות שלו ואין לי שום טענות אליו אך אני חושבת שמרקיד ששולח אנשים שיתקפו מרקיד אחר על מעשה שהוא בעצם עשה בעצמו , פשוט לא יאה!! אדם צריך להסתכל קודם כל על טוהר מעשיו ולאחר מכן להלין על כשלונות חבריו שהוא עצמו עשה אותם לפני. כרגע ראיתי גם שמישהי נוספת רשמה שגם אצל לוי בר גיל חולקו פליירים של בית דני יום רביעי , אפרופו לוי בר גיל , הנה סיפור נוסף- ישראל שיקר פתח חוג בהדר יוסף וגם בחוג זה כמו בכל החוגים של ישראל שיקר שמוצפים בפליירים של מרקידים אחרים נחשו מה? גם הפליירים של לוי בר גיל שפתח חוג באותו יום (ד') במרחק לא רב חולקו במשך חודש וחצי ללא הפסקה אצל ישראל שיקר. אני לא מבינה מה ישראל שיקר עשה בשונה מהם. למען האמת לא רציתי לרשום בפורום כלל ולהתערב בעניין שלטעמי צריך להשאירו לעניין המרקידים בלבד!!!!! אך אין צדק זהו דבר שמעלה בי תרעומת ועל כן החלטתי להגיב. ברצוני לציין כי איני חסידה של מרקיד זה או אחר , בכל מקום בו רקדתי היו פליירים על המכוניות והרבה פעמים של אותם ימים. הכי חשוב זה שנמשיך לרקוד ולהנות ולא להתעסק בשטויות מי חילק מה ואיפה. כל אחד יעשה העולה על רצונו וירקוד היכן שבא לו. אני יודעת שאני את חגיגת 20 שנות היצירה של ישראל שיקר המצדיע ליוצרים מושיקו הלוי, יענקלה לוי, שלמה ממן , טוביה טישלר, מרקו בן שמעון, דוד בן נעים, אלי רונן ועוד .. ערב זה לא לא אפסיד בחיים !! מי שמכיר יוצרים אלו יודע כי מיטב הריקודים הנוסטלגיים היפים המיוחדים יירקדו באותו ערב מיוחד, כמובן שישראל שיקר הודיע במיקרופון שיהיו גם שלל ריקודים חדשים לא רק ישנים. חג חנוכה שמח לכולם , עזבו אתכם משטויות בוא נתרכז בדברים החשובים . כוכב נולד

כוכב נולד.כתבת "נראה לי כאילו

ויקטור גבאי שלח אנשים שיתקיפו את ישראל שיקר". במילים אלה, גם אם נכונים שאר דברייך אז כל מה שכתבת הכל מבוטל.זאת הכפשה שירון חייב להסיר מיד הודעה זו ורק בגלל אותו משפט שהזכרת.אנו מעריכים ומכבדים מאד את שני היוצרים והמדריכים הנפלאים האלה.הסנגוריה הזו שלך נהרסה גם אם היא אמיתית בגלל אותו משפט חסר אחריות מצדך.כיוון שאת לא בטוחה בדברייך, אז אל תכתבי דברים שאת לא בטוחה בהן ומתנהגת כרואת נסתרות.לכן ירון ,שוב,הודעה מכפישה זו חייבים להסיר ולא להרגיז מרקידים ולהאשים אותם בדברים שלא בטוחים בהם.

עכשיו זה בסדר מר עזרא???

בהמשך לשרשור בנושא חלוקת פליירים אני רוקדת אצל ישראל שיקר בגולדה מס' שנים ובחוגים שונים שלו ברחבי הארץ. קצת חורה לי כל הקטע של השרשור , אומנם איני נוהגת לרשום בפורום אך לעיתים מסתכלת מה רושמים! הפעם החלטתי להוסיף את הערותיי בנושא השרשור של חלוקת פליירים!! מה זה חדש שמרקידים מחלקים פליירים בחוגים אחרים ?? קודם כל זכור לי בצורה מאוד מאוד ברורה שאת החוג בנווה מונסון הרקיד ישראל שיקר ומסיבות שונות החליט לסגור את החוג אך במקום זאת העניק אותו לויקטור גבאי , חבר שלו. פרט שולי?? לא נראה לי!! בתור רוקדת בגולדה מס' שנים ,אני עוד זוכרת ועכשיו קראו היטב, ויקטור גבאי פתח חוג חדש בקריית בן גוריון לפני מס' שנים ונחשו מה?? החוג היה מרחק דקה הליכה מגולדה, באותו יום וכמובן באותה שעה ונחשו עוד מה?? המכוניות היו מפוצצות בפליירים מידי שבוע כולל המכונית שלי ? מפתיע לא? את זה "שכחתם" לציין ? אני עוד זוכרת שחברים של ויקטור גבאי היו נכנסים לראות כמה רוקדים יש בחוג שלנו בגולדה! ממש בערב הפתיחה שלו (ויקטור גבאי), מעשה אצילי ביותר של ויקטור לא? ואיני מתכוונת להתקיף את ויקטור גבאי להפך הייתי בכמה הרקדות שלו ואין לי שום טענות אליו אך אני חושבת שמרקיד ששולח אנשים שיתקפו מרקיד אחר על מעשה שהוא בעצם עשה בעצמו , פשוט לא יאה!! אדם צריך להסתכל קודם כל על טוהר מעשיו ולאחר מכן להלין על כשלונות חבריו שהוא עצמו עשה אותם לפני. כרגע ראיתי גם שמישהי נוספת רשמה שגם אצל לוי בר גיל חולקו פליירים של בית דני יום רביעי , אפרופו לוי בר גיל , הנה סיפור נוסף- ישראל שיקר פתח חוג בהדר יוסף וגם בחוג זה כמו בכל החוגים של ישראל שיקר שמוצפים בפליירים של מרקידים אחרים נחשו מה? גם הפליירים של לוי בר גיל שפתח חוג באותו יום (ד') במרחק לא רב חולקו במשך חודש וחצי ללא הפסקה אצל ישראל שיקר. אני לא מבינה מה ישראל שיקר עשה בשונה מהם. למען האמת לא רציתי לרשום בפורום כלל ולהתערב בעניין שלטעמי צריך להשאירו לעניין המרקידים בלבד!!!!! אך אין צדק זהו דבר שמעלה בי תרעומת ועל כן החלטתי להגיב. ברצוני לציין כי איני חסידה של מרקיד זה או אחר , בכל מקום בו רקדתי היו פליירים על המכוניות והרבה פעמים של אותם ימים. הכי חשוב זה שנמשיך לרקוד ולהנות ולא להתעסק בשטויות מי חילק מה ואיפה. כל אחד יעשה העולה על רצונו וירקוד היכן שבא לו. אני יודעת שאני את חגיגת 20 שנות היצירה של ישראל שיקר המצדיע ליוצרים מושיקו הלוי, יענקלה לוי, שלמה ממן , טוביה טישלר, מרקו בן שמעון, דוד בן נעים, אלי רונן ועוד .. ערב זה לא לא אפסיד בחיים !! מי שמכיר יוצרים אלו יודע כי מיטב הריקודים הנוסטלגיים היפים המיוחדים יירקדו באותו ערב מיוחד, כמובן שישראל שיקר הודיע במיקרופון שיהיו גם שלל ריקודים חדשים לא רק ישנים. חג חנוכה שמח לכולם , עזבו אתכם משטויות בוא נתרכז בדברים החשובים . כוכב נולד

הנה תיקנתי לך את מה שרשמה כוכב נולד

ואיך עכשיו??? עכשיו זה כשר כדי שאף אחד לא יסיר את ההודעה הזו!

למעלה