יש גם ימים כאלו.....

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
יש גם ימים כאלו.....

שהמילים נבלעות ולא נשמעות ..... דנידין היה רואה ולא נראה...... אני יכול גם? .................

אורי_ח

New member
ובעיקר לילות ישנם כאלה

וחלומות טרופים, מסוייטים: צעקה אילמת, נשימה נחנקת, תנועה נבלמת, כמו אחז בה כבל או שיתוק. אלם, חנק, שיתוק, ולפעמים זיעה קרה - קודחת. אחר - נמוג הכל אל ערפילי הבוקר. היה או לא היה?

ישנם

לילות כאלה.. לילה היה לילו לילו היה לא לה. זה בכלל מפגישה מקרית של אלתרמן.. אז מה? אה?! יום נפלא לכל המובטלים ולאלה שרואים ואינם נראים. ולכולם.

אורי_ח

New member
כבר אמרו לי שאני כותב "אלתרמנית"

עכשיו אני בדרך ללשכה להסתכל לביאוס בלבן של העיניים. ואולי מעז יצא מתוק? ואולי...................................לא היו הדברים מעולם? (זה כבר מאופרה אחרת). יום טוב לך אחת.

כן.. העז.

לא יודעת אם יצא מתוק, אבל העיקר שהעז יצאה. ואם אתה כבר שם.. אתה יכול לחתום גם בשבילי?

אורי_ח

New member
ובכן, יצאה העז מן המטבח

השד מן הבקבוק הרוח מן המפרשים וילדתי לשוח. אני אזייף חתימה גם בשבילך מה לא עושים בשביל חברים מותר אגב להפריח פה שטויות מפעם לפעם?
אחד שהפריח פעם שממות

nypx

New member
אני לא חושב בגלל הדיו......

אולי רומיאו הגיע מנגן בגיטרה והוא מזייף אז אולי הלכה לצעוק עליו

nypx

New member
מה עשיתי מה ?

רק רשמתי על רומיאו וישר התקפה? לא התכוונתי לכלום רק שאני רוצה לנגן בגיטרה וכבר יש צדק היסטורי? מה אני נירון קיסר? שורף ומנגן? או שאולי מי שימכור לי גיטרה עדיף שיזהר כי אני מזייף? יאללה שיהיה אני

מי ?!

מי צעק עליך אן.וואי? תביא אותו פה, נקרע אותו במכות! ומה באמת הקשר בין רומי(או) לנירון ובין לנגן לבין לזייף ומה זה פתאום שיהיה..? היה, או לא היה?

אורי_ח

New member
למען הצדק ההיסטורי והפואטי:

בכל פגישה מקרית פורחת איזו תכלת לכל מבט ראשון - ניחוח הלילך היה או לא היה - ישנם לילות כאלה לילך היה לילו, לילו היה לא לך מתוך רומאנס / אלכסנדר פן ולא הנזכר לעיל, עם כל הכבוד הראוי יום טוב גם היום שיהיה אחד שחרד לצדק ההיסטורי והפואטי

אוי לי ואבוי לי ../images/Emo67.gif

שאני אף פעם לא זוכרת מי אמר למי ומתי. ומי כתב את מה ולמה. ובאמת שפה צריך להכות על חטא כי לא פעם ראשונה שקורה. ואני אפסיק לצטט מהזיכרון בלי לבדוק. תגיד.. זה הגיל? או פיזור הנפש? או חוסר הגריז בגלגלים האפורים ותודה על התיקון אורי תגיד.. נפש יכולה להתפזר?

אורי_ח

New member
חא חא

חושבת שאלמלא פירסמו בתקשורת את "שבוע פן" היה עולה בדעתי לבדוק אותך ואותי? שנינו יצאנו פזורי נפש (והגיל, בתנאים מסויימים עשוי דווקא להשביח את הגריז בגלגלים). יום טוב!

יולי63

New member
אז הרומנטיקה בעורקיך,

הצדק בנשמתך, הפואטיקה בכתיבתך, והירח, מאיר שווה בשווה לעולם ואוהב את כולם!

למעלה