וחלומות טרופים, מסוייטים: צעקה אילמת, נשימה נחנקת, תנועה נבלמת, כמו אחז בה כבל או שיתוק. אלם, חנק, שיתוק, ולפעמים זיעה קרה - קודחת. אחר - נמוג הכל אל ערפילי הבוקר. היה או לא היה?
עכשיו אני בדרך ללשכה להסתכל לביאוס בלבן של העיניים. ואולי מעז יצא מתוק? ואולי...................................לא היו הדברים מעולם? (זה כבר מאופרה אחרת). יום טוב לך אחת.
רק רשמתי על רומיאו וישר התקפה? לא התכוונתי לכלום רק שאני רוצה לנגן בגיטרה וכבר יש צדק היסטורי? מה אני נירון קיסר? שורף ומנגן? או שאולי מי שימכור לי גיטרה עדיף שיזהר כי אני מזייף? יאללה שיהיה אני
בכל פגישה מקרית פורחת איזו תכלת לכל מבט ראשון - ניחוח הלילך היה או לא היה - ישנם לילות כאלה לילך היה לילו, לילו היה לא לך מתוך רומאנס / אלכסנדר פן ולא הנזכר לעיל, עם כל הכבוד הראוי יום טוב גם היום שיהיה אחד שחרד לצדק ההיסטורי והפואטי
שאני אף פעם לא זוכרת מי אמר למי ומתי. ומי כתב את מה ולמה. ובאמת שפה צריך להכות על חטא כי לא פעם ראשונה שקורה. ואני אפסיק לצטט מהזיכרון בלי לבדוק. תגיד.. זה הגיל? או פיזור הנפש? או חוסר הגריז בגלגלים האפורים ותודה על התיקון אורי תגיד.. נפש יכולה להתפזר?
חושבת שאלמלא פירסמו בתקשורת את "שבוע פן" היה עולה בדעתי לבדוק אותך ואותי? שנינו יצאנו פזורי נפש (והגיל, בתנאים מסויימים עשוי דווקא להשביח את הגריז בגלגלים). יום טוב!