יש גל חריף.. פלמחים בערב צינורות למוות..
ר רוזיA New member 2/8/05 #3 הוא עובד ב70 ומעלה.. אבל זה לא גל לילדים .. צינורות כבדים על החוף.. ב80 האחרון לפני שבוע נשברו שם 4 גלשנים.. גל רע מזכיר קצת את הוסגור רק שהוא סטרייטדאון דא ליין ואין שום אופציה להתחרט אחרי החתירה השלישית.
הוא עובד ב70 ומעלה.. אבל זה לא גל לילדים .. צינורות כבדים על החוף.. ב80 האחרון לפני שבוע נשברו שם 4 גלשנים.. גל רע מזכיר קצת את הוסגור רק שהוא סטרייטדאון דא ליין ואין שום אופציה להתחרט אחרי החתירה השלישית.
ר רוזיA New member 2/8/05 #5 אני יודע אבל זה המחיר שאני צריך ... לשלם על זה שאני משתין עליך או לכיוונך...עדיין לא החלטתי.
S sfl New member 2/8/05 #6 חמודי בשבוע שעבר לא היו שום צינורות ובטח שלא מסוכנים אם אתה קורא ל60 לא מסודר '' 80..צינורות כבדים..'' אז קצת חבל
חמודי בשבוע שעבר לא היו שום צינורות ובטח שלא מסוכנים אם אתה קורא ל60 לא מסודר '' 80..צינורות כבדים..'' אז קצת חבל
ר רוזיA New member 2/8/05 #7 אה ככה כולם אמרו במים חקיתי אותם חבל זה כשאני נותן לה למצוצ וחוזר מבסוט הביתה וכולם מספרים שהיא גם בולעת ולא ניצלתי לה ת'גל. חמודי.
אה ככה כולם אמרו במים חקיתי אותם חבל זה כשאני נותן לה למצוצ וחוזר מבסוט הביתה וכולם מספרים שהיא גם בולעת ולא ניצלתי לה ת'גל. חמודי.
מ מעריץ משוגע New member 3/8/05 #11 כנראה שאתה לא יודע הכל ../images/Emo11.gif מי זה חמיצר? ההוא עם החידות ברדיו? חחחחח