יש גיל מתאים...

יש גיל מתאים...

להיות מאמן אישי ? אימון זה תחום שאני רוצה לעסוק בו בעתידי אלב אני מבינה שכיום אני צריכה מידיי בשביל לעזור לאנשים בתחום הזה מה התהליך שצריך לעבור על מנת להיות מאמן אישי? כמה זמן הוא לוקח? כיום אני בת 22 שנה ב במדעי ההתנהגות

Yin

New member
אחרי גיל 35

(זו מגבלת גיל שאני מציין, אין הגבלה חוקית או אתית). כשיש מספיק טעויות שאפשר לבנות עליהן שיקול דעת טוב. יש בד"כ שני שלבים/קורסים: האחד לעבור את החוויה כמתאמן (אימון אישי וקבוצתי בקורס) והשני ללמוד את אחת ממתודות האימון ולאמן תחת סופרויז'ון. עדי

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בשלות וניסיון

אין כללים רשמיים. מתוך הניסיון שלי די ברור לי שדרושה מידה מסויימת של בשלות וניסיון - עומק של התנסות בחוייות שונות בחיים שנותנות פרופורציות להתנסות הלקוח, ומגוון אפשרויות שכבר התנסית וראית. ולהוסיף על תהליך הלימוד - הוא לוקח בין מספר חודשים לשנה לפי התוכנית בה את לומדת. אפשרות שיכולה להיות מעניינת עבורך היא ללמוד אימון ולעסוק בזה כתחום שמשלים את העיסוק שלך במדעי ההתנהגות - שתי שיטות שיחזקו אחת את השניה.

isaacm

New member
יש גיל מתאים...

ולכל אחד הגיל הוא שונה. אני יודע על מאמנת מדהימה בת 24 (הייתה כשידעתי עליה). אז, זה ממש אינדיבידואלי. מה את צריכה לדעת כדי שתוכלי להרגיש אם זה מתאים לך, לדעתך?

למעלה