יש גיל לאהבה?

יש גיל לאהבה?

בכתבה שקראתי אתמול בעיתון "ידיעות אחרונות",היה סיפור על נער בן 17 שהתאהב במטפלת שלו בת 30 ושהיא הרה ממנו.. מסתבר שהיא ידידת המשפחה,וכאשר הנער ניפצע בפיגוע ירי,היא נכנסה לביתו על מנת לסייע לו והם הלכו והתקרבו עד לכדי מימוש אהבתם. האישה בת 30 אומרת שהיא שמחה שזה קרה להם..למרות שניסתה להאבק ברגשותיה כלפי הנער..אך ללא הצלחה. עכשיו הם מאוהבים והיא מצפה לילד ממנו,וגם אימו של הנער קיבלה את הדברים בצורה טיבעית מאוד ובברכה. מה דעתכם על קשר כזה? האם זה הזוי בעינכם או האם יש לו סיכוי? ושאלה לא קשורה- מה דעתכם על "חברים" שתמיד היו בוכים לכם על הבעיות עם בני הזוג,וכאשר הם ניכנסו למערכת זוגית,שכחו מכם וכבר פחות מתייחסים?נתקלתם במיקרה כזה?

nate2000

New member
מקרים כאלה קיימים לכאן ולכאן

כל עוד הצדדים שלמים עם ההחלטה אז זה בסדר. אני שמתי לב שלהרבה גברים יש מן פנטזיה להיות עם אישה מבוגרת מהם בכמה שנים טובות, יש גם כאלה שמקימים איתה משפחה. אין כאן שום דבר רע. לגבי המקרה הספציפי שתיארת לי אישית נראה שהבחור פשוט פיתח ב סוג של תלות כי היא המטפלת שלו והיא עוזרת לו (משהו שאפילו קיבל הגדרה כי הרבה פעמים קורה שמטופל/ת מתאהבים ברופא/ה אח/ות או בפסיכיאטר או פסיכולוג שמטפל בהם- ולא בהכרח מדובר כאן באהבה אלא במשהו מורכב יותר), אבל מי אני שאשפוט העיקר שהם שלמים עם זה וטוב להם יחד. תשובה לשאלה לא קשורה: תמיד אמרתי שחברים אמיתיים מתגלים כשהאדם נמצא בתקופה לא טובה או משבר (פרידה לא נעימה או חס וחלילה מחלה קשה), ככה שהפרידה שלך מהחבר עזרה לך לגלות מי באמת חבר שלך ומי לא. לי יש חברה כזאת שביסודי ובתיכון היינו ממש חברות טובות עד שהיא התחילה לצאת עם מישהו ואז שכחה את כל החברים שלה עד שהוא זרק אותה ואז היא נזכרה בהם שוב. איפשהו אני לא מאשימה אותה כי כולנו כאלה באיזשהו שלב. מה לעשות שמגיע מישהו חדש לחיינו ואנחנו רוצים להשקיע בו ולהיות איתו, המילה הנכונה היא איזון. לא צריך לקפח אף אחד אבל מה לעשות שעכשיו החברות או החברים יקבלו פחות צומי מהבן זוג הנוכחי.

למעלה