יש גיל לאהבה?

ס22ית

New member
יש גיל לאהבה?../images/Emo23.gif

האם הפרשי גילאים הם דבר משפיע מבחינתכם? האם יש הבדל בין קשר בין אשה מבוגרת לבחור צעיר לבין גבר מבוגר ובחורה צעירה? האם היה לכם פעם קשר כזה?

lmatan1

New member
התכונתי לחור של האשה שלי../images/Emo8.gif

גם את חשבת ככה נכון האמת שאני לא מפנה לאף אחד את התחת מצטער,

לא הייתי בקשר כזה

כן היו הפרשי גילאים אבל לא משהו חריג. תמיד הגבר היה יותר גדול ממני וההפרש הכי גדול היה 5 שנים. אי חושבת שההפרש תלוי בזוג, כל שילוב (כמעט) יכול להיות נכון, זה רק תלוי בשני הצדדים. לגבי גברים צעירים ונשים מבוגרות, אני לא בטוחה אם המוסכמה שנשים מתבגרות מהר יותר היא נכונה, אבל גם בהנחה שכן הפער מצטמצם בשלב כלשהוא ואז אני לא רואה שום בעיה בקשר כזה.

s h i r k u s h

New member
הפרשי גילאים ../images/Emo88.gif

הממ... אני חושבת שהפרש גבוה בין גילאים לצד הזה או לצד הזה זה דבר בעייתי כי למשל אני לא מבינה מה מוצאים אחד בשני בת 18 עם בן 25 לדוגמא... אני אישית לא יוצאת עם אנשים שגדולים ממני בהרבה, הגבול שלי זה שנתיים שלוש מעליי וזהו.

אורזמן

New member
../images/Emo39.gifלאהבה אין גיל

כשחיצו של קופידון פוגעת בשני הצדדים לא מסתכלים על גיל,פשוט לא רואים אותו פתאום הכל יפה ואנחנו רואים אהבה, שומעים אהבה, נושמים אהבה אולי אהבה כזו לא נמשכת הרבה זמן, אבל היא קיימת .
מאחל לך ים של אהבה

חייבים להגיד שאין?

בעיני יש. כשהייתי בת 18 - אנשים צעירים ממני בהרבה כמובן לא היו רלוונטיים. לגבי המבוגרים ממני - היה לי קשר זוגי משמעותי וארוך טווח עם אחד שהיה תשע שנים מעלי. עוד אחד שחשב שלאהבה אין גיל, כנראה. אחרי כמה שנים, זרקתי אותו והוא טוען עד היום שהרסתי לו את החיים (יש לנו ילד משותף). לדעתי, הוא היה יכול לנבא את הנפילה מראש. אם בגילו המופלג הוא זקוק לילדה בת 18 כדי לנהל אתה קשר "מוביל - מובל", אז די צפוי שברגע שהיא תגדל ותקבל הזדמנות לנהל קשר בגובה העיניים זה מה שהיא תעדיף, אם יש לה יותר אישיות מאשר למתלית לניגוב תחת. ואם הקשר מלכתחילה היה בגובה העיניים (לדעתי זה מה שהיה), אז די צפוי שבעוד 3-4 שנים, כשהיא תגדל, היא תהיה גדולה עליו. היום, כשאני בת 32 - לאהבה שלי עדיין יש גיל. מבוגרים ממני כבר לא באים בחשבון, לא מתוך איזה עקרון שטני אלא פשוט כי הם נראים מבוגרים ואני בורחת מזקנה. צעירים ממני - סבבה, אבל בגילאים בהם האנשים כבר מגובשים. לא רוצה ליצור דומיננטיות מלאכותית. יצאתי עם אנשים עד תשע שנים מתחתיי, והאמת היא שאלה שגירדו את הגבול התחתון היו ברובם לא מאתגרים מספיק. לא כי "אין להם את זה", אלא כי היו לי תשע שנים יותר מאשר להם כדי להתפתח. בסוף, בן הזוג שלי, אהבת חיי, נולד כמעט באותו יום כמוני...

פאריי

New member
אין גיל, כי יש צעירים בענייך וזה סב

סבבה, כמו שאת כתבת.. אז זה אומר שהבחירה בשבילך זה לא מבוגרים ממך אלה צעירים, וזה לא מפריע לך. אז אין גיל.

Multik

New member
את נוגדת את עצמך!

את אומרת שהגבר שהיה מבוגר ממך נעצר בהתפתחותו לכן עקפת אותו אמרת שזה היה צפוי וזה עצירה זות טיפוסית מצד שני את אומרת ש את לא תיצאי אם משהוא בגילי כי הוא אינו יכול לאתגר אוך יש לך 9 שנים של פורה בהם התפתחת ז"א ש אין מעין נק' עצירה כמו שאת אומרת לפי דעתי נק' מסוג כזה אינה קיימת בכול אופן אני עדיין לא מצאתי אותה. איניני חושב שגברים יוצאים אם צעירות מהם כדי להרגיש עליוניים פשוט צעירות יותר בדרךכלל יפות יותר ולכן מושכות יותר מה גם הן פחות זמינות לכן זה כמו שאת אומרת מאתגר יותר. על עצמי אני התאהבתי בבחורה שלי (היא בת 17) ממבט ראשון בלי קשר לגיל שלה גם לא ידעתיח בת כמה היא עד שלא התחלנו לצאת (היא עבדה במשרד של חבר שלי) ואני ביליטי איתו לפעמים ערבים בשתיית בירה והיא תמיד הייתה נוכחת רק לא ידעתי איך להתחיל (היא הייתה מוכרת מין פקידה כזו ואתם ידעים איך זה הן כמו צל תמיד נמצדאות בסביבה ויודעות הכול על כולם) מה שעוגד יותר הקשה על כך שאני יוכל להרשים אותה p.s סליחה על ההודעה ה ארוכה זה הלב מדבר

מוותק

New member
לאהבה בטוח אין גיל....

מערכת יחסים זה כבר משהו אחר. לי היו מערכות יחסים עם צעירים ממני - הכי משמעותית ביניהם הייתה שנתיים וחצי עם מישהו צעיר ממני כמעט בשנתיים. ההבדל הוא משמעותי בגלל המקום שכל אחד מאיתנו היה בו בחיים - הוא בצבא, אני עובדת לקראת אוניברסיטה, אבל זה לא הפריע עד שלבים מאוד מאוחרים של הקשר כשמדברים על לגור יחד וכו'. אני חושבת שבגיל 28 - 30 למשל,זה בטח לא הבדל משמעותי. אבל בסופו של דבר מה שמכריע באמת זה לא הגיל אלא בגרות נפשית וניסיון חיים חוץ מכמובן,גורמים מהותיים לכל מערכת יחסים כמו כימיה וכו'.

niva99

New member
הפרשי גילאים בד'כ לא משפיעים...

רצוי לבדוק לגופו של עיניין (הפעם בלי כפל משמעות). הכל לפי האישיות של הבן אדם ,רמת התפתחותו /בשלותו האישית.

למעלה