יש גבול....

יש גבול....

חברה שלי משגעת אותי אם אנג'לינה אז אפילו בת דודתה כבר קוראת לאנג'לינה אנג'לי-ק-ה חחח אבל היא כל הזמן לא מפסיקה לומר כמה שהיא נהדרת! סתם דפקטי...

crazy4AJ

New member
באת למקום הלא נכון......

פה כל חצי דקה מדגישים כמה שהיא נהדרת....

FIRE GODDESS

New member
ראיתי סוף סוף ג'יה../images/Emo70.gif

איזה סרט עצוב....אבל חשבתי שזה יהיה מממממממממששששש עצוב...כאילו שאני אבכה ממש....הזלתי דמעה...קיצר סרט טווווווווווווווווווובבבבב אני רוצה לקנות אותו עכשיו ולשמור אותו לעולמי עד...פפפפ כמה זמן חיכתי לסרט טוב! לא אהבתי תשיער שלה שם...אבל היא מהממת....זה נראה כאילו ג'יה הייתה מפורסמת לכמ חודשים ואז לא שמו עליה...זה נכון? או שהיא הייתה ממש "סופר על"?

mor1212

New member
לא.. היא הייתה יותר.. כמה שנים..

עשו עלייה בE! בסיפורי הוליווד פעם...

מה??????

איפה ראית אותו??..ועם תרגום???? יוווווו, ראיתי אותו בחלקים, וללא תרגום, איפה ראית אותו?????

FIRE GODDESS

New member
בקלטת וידאו, עם תרגום זה היה ב

ביס או בהוט מתישבו משו...MGM ערוץ כזה נראה לי..... אני גרה ליד עינב אז היא הביאה לי לראות....

crazy4AJ

New member
מזל טוב!!!

אני שמחה שנהנית... השיער שלה היה די מוזר בחלק מהסרט אבל היא עדיין נראתה מ-ה-מ-מ-ת! היא הייתה מפורסמת לאיזה 3 שנים או משהו ואז עברו לדבר הבא אבל היא הייתה בין דוגמניות העל הראשונות... תראי בערוץ E מלא פעמים מראים את הסיפור שלה...

STAJ

New member
סרט טוב אבל זוועה בו זמנית

אני פשוט לא מצליחה לגמור אותו מזעזע מידי................................ אני תמיד רואה רק עד הקטע שהיא מצטלמת בסגנון סיני כזה... או יפני.. וואט אבר

crazy4AJ

New member
זה סרט בסדר... אל תקשיבי לה היא סתם

מבלבלת בשכל..... הבעיה שאין לה טעם...

¥EleVatioN¥

New member
באמת סרט טוב!../images/Emo129.gif

הזוף מזה זעזע אותי

זה הסרט הכי הכי שלה!!

עם אתה מצליחה לקנות אותו בכול סכום שהוא !! אז יש לך סופר של מזל!!! איפה את הולכת לקנות אותו? פשוט חברה שלי מתענינת!!

אממממממ...

יש לי את הסרט ב DVD שקניתי בניו יורק [בלי תרגום] אם תתעקשו אני אעביר למחשב ואשלח למי שירצה...

pgpman

New member
יש איזה פיצול קטן..

לפני איזה יומיים באת והודעת איזה 3 פעמים שאת אוהבת את אנג'לינה.. עכשיו את באה לפורוס של אנג'לינה ג'ולי (מן הסתם פורום למי שאוהב אותה) ומודיעה שחברה שלך אוהבת אותה וגם בת דודה שלה אוהבת אותה ושהם דפקטיות.. מה הקטע שלך..? לא הבנתי...

למעלה