יש גבול H-)

יש גבול H-)

אני קורא בזאת,לכל מי שנותרה בו עוד טיפה של כבוד,ורצון לשפיות לשים קץ, בכל דרך,ואני חוזר בכל דרך.. לממשל שהפך כל אדם חי ונושם למטרה חיה בכל מקום,ואני חוזר בכל מקום ממש. אני חוזר כעת מקניון ערים בכ``ס קניון שוקק ועליז כל ימות השנה ראשית בכניסה-אנשי בטחון הסטריים שוטרים על אזרחי.. מאות אנשי בטחון דברתי עם כמה מבעלי החנויות שם מתים ממש מפחד קופצים כנגד כל רחש או צעקה.. אני לא מסוגל להתרגל לחרטה הזו לא בשביל זה הקימונו מדינה שאדם שליו יחטוף 05 בעין למול מקלט טלויזיה ושמנהיגינו יאמרו-נא לחרוק שיניים אנחנו-נוצרים האש,ומשחקים רולטה בחייכם ןאתם,לכו נא בזיגזגים אם אינכם רוצים להיות מטרות חיות.. די לטיפשות. יש F-16 והוא נועד להפצצות של רב-קומתיים עד-שיגמר להם החמצן.. לא פחות. מאר

resh0

New member
אני מקווה מאוד שאלו יהיו המילים

אותם יגיד שרון לפני שיתחיל במתקפה הגדולה. עפ``י שבחיו האחרונים של פרס לשרון, סבור אני שיש בינהם הסכמה כי היה והפלשתינים לא יפסיקו את האש עקב לחץ ממדינות העולם כפי שמתרחש כעת, ישב פרס יחד איתו על השולחן כאשר יצהיר את האולטימאטום האחרון בהחלט. אנחנו משלמים מחיר בחרדה ובחיי-אדם בתמורה לשמירה על האחדות, אחדות לה נצטרך בימי הלחימה הצפויים לנו בקרוב. לדעתי כל זה חייב היה להעשות קודם, אבל אם זה יקרה אני אהיה מסופק. להכנס בהם עם מטוסים ומסוקים בתותחים ובטילים מהיבשה, מהאוויר ומהים. חי``ר מיותר במקרה זה. עד שיגמר להם החמצן.

שרון נכנע ללא תנאי....מרקון!

``הקלות לפלשתינאים: הסרת הכתרים, סחר ללא הגבלות`` ואתה עדיין מדבר על הפצצות? ראה את הקישור למטה!

ביום שישתחרר מחיבוק הדב של פרס B-(

תבוא הישועה לכל תושבי המדינה.. אפילו לך לרדת במידה ואתה אזרח.. זה עוד טעון-בדיקה מרק.

hreuven2

New member
שרון מתחיל להצטיר ככשלון

לא בטחון, לא חזון, הססנות חוסר הגנה על התושבים. האריה כרע ונפל במעלה ההר אליו הגיע באפיסת כוחות. טמבל, לא ביבי האויב אלא רב המרצחים ערפאת

למעלה