יש גבול להקפצות?!

beni165

New member
יש גבול להקפצות?!

ככל הנראה - הודעה שרשמתי ב-20 לחודש ולא זכתה למענה: טוב אתם בטח מכירים את זה, בול אחד מפה ובול אחד משם, ועוד מעטפה ועוד אחת, ולאט לאט מצטברת כמות לא קטנה של בולי ישראל חתומים מכל מיני תקופות ושנים, עכשיו מה עושים עם זה??? הצעות יתקבלו בברכה ניסיתי להקפיץ אבל היא נשארה 4 עמודים מפה... התוספת: קדימה חברה - אני בטוח שלכל אספן בולים יש סטוק של בולים כאלה. רעיונות ? או שהם הולכים לפח (ממש
) בני

astrok

New member
יש בולים עם שבלים

מהשנים 60'-82' ולא מן המניין? אם כן, תכתוב לי. שנה טובה וגמר חתימה טובה! תמיר./

powo

New member
בולים

בני אהלן דיברנו פעם .כאשר חשבתה לרדת דרומה.אז אני מזכיר לך שיש לי לא מעט בולים .החל משנת 1975 שאין לי בהם עניין .אז מה אתה אומר?אברהם

astrok

New member
אני הייתי רוצה -

אך אין מצב שאבי יסכים לגמוא את מאות הקילומטרים עד אליך... יש לך רעיון אחר? אולי החלפה בדואר (מה אתה אוסף, כבר שכחתי...)? יום נעים, תמיר.

powo

New member
לתמיר

מה שאני אוסף .לא נראה לי שאתה יכול לעזור.אבל התחלתי לאסוף מטבעות מנדט מה יש לך להציעה.חסרים לי די הרבה שנתונים אברהם

beni165

New member
תודה

אבל התכוונתי שגם לי יש מלא בולים ואין לי מה לעשות איתם... חתומים למיניהן. ואין ישנים עם שובל.

powo

New member
סליחה

אז ממש התבבלתי החלפתי אותך במישהו אחר אברהם.

nissim60

New member
בני ,ברוך בואך למועדון....

יש לי מאות בולי ישראל חתומים,יש לי הרגל מגונה לשמור כל בול מכל מכתב ולא משנה כמה פעמים יש לי אותו.בנוסף אני מקבל את הבולים ממכתבים שמגיעים לאחים ולמכרים,כך שבמשך השנים הצטברו המון בולים. כשהפלגתי בצי הסוחר,תמיד לקחתי עימי כמות של בולי ישראל וניסיתי למצוא להם דורש בחו"ל. בולי ישראל נדרשים בכל העולם. הנה לך מספר רעיונות: 1.לחלק לאספנים צעירים בתחילת דרכם. 2.לתרום את הבולים ל"איל"ת" יש להם חוגי בולאים צעירים והם ישמחו לקבל בולים וגם יודו לך מאוד. 3.ללכת לסוחר בולים לתת לו כמות נכבדה של בולים תמורת פרוטות וזה חבל, אני לא הייתי עושה זאת. 4.יש בתל אביב חברה בשם "בי.אל.פילטליקה" שתמורת 200 בולי ישראל רחוצים יתנו לך כמה סדרות של בולי חו"ל ,ותוכל להציע אותם כאן לחברי הפורום תמורת מה שאתה אוסף. 5.לא לזרוק לפח בשום פנים ואופן.

astrok

New member
לאברהם

אין לי מטבעות מנדט, אך למיטב זיכרוני אתה אוסף כלי בית. ברשותך אתחיל לחפש... תמיר.

למעלה