יש גבול לדמיון<?

• פותח הנושא ORNEO
  • פורסם בתאריך

ORNEO

New member
יש גבול לדמיון<?

מה הדבר הכי מוזר שמשהו הצליח לעשות בחלים צלול..? ואני לא מדבר על לעוף... יש דברים שאתה רוצה לעשות אבל המח פשוט לא יכול להתמודד איתם מה קורה במצב כזה, מתעוררים, מתבאסים? משהו חווה חוויה כזו..?

לקשמי

New member
אני חושבת שהגבול הוא באמונה

כלומר אם אתה מנסה לעשות משהו ולא מצליח, זה בעיקר בגלל שאתה לא ממש מאמין שאתה מסוגל לעשות את זה. האמונה, כשהיא מוגבלת, היא מגבילה גם את הדמיון. בהרבה מקרים (ואולי אפילו תמיד) זה עניין של אימון ותירגול. פשוט להתאמן על מה שאתה רוצה לעשות ואז זה מצליח. למשל אני בהתחלה לא הצלחתי לעבור דרך קירות בחלום. אז כל פעם כשהיה לי חלום צלול ניסיתי שוב ושוב, לפעמים גם התחכמתי והפכתי את הקירות לקלקר ושברתי אותם, עד שבסוף הגעתי למצב שאני יכולה לעבור דרך קירות בקלות. מה שלא הצלחתי עד עכשיו זה ליצור משהו יש מאין. למשל בחלום צלול כלשהו הלכתי ברחוב וניסיתי ליצור גלידה. הסתכלתי על הידיים שלי ועשיתי עם היד תנועה כזאת של כאילו מחזיקה גלידה ואמרתי: עכשיו תהיה לי גלידה (לא בדיוק במילים האלה אבל זאת הייתה הכוונה) והגלידה לא הופיעה. גם לזמן אנשים מסוימים לא הצלחתי (כלומר כשרציתי לפגוש מישהו מסוים בחלום הצלול, לא הצלחתי לגרום לו להופיע). אלה דברים שאני עוד אצטרך להתאמן עליהם.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif

אני אישית לא מסוגל לעוף בחלום (אבל כן הגעתי למצב של חוסר כוח כבידה שכזה), לא שאני דוגמא טובה המיוחד. אבל תמיד חשבתי שאני יותר יצירתי ושאני אוכל בקלות לעוף. אם המוח האנושי מקביל אותנו כך בחלום צלול, אני לא הייתי רוצה לדעת מה לעזאזל הוא עושה כשאני ער.

למעלה