יש גבול בנות...

Kim Carter

New member
יש גבול בנות... ../images/Emo168.gif

השארתי את השירשור של הויכוח שלכן ליומיים בערך רק כדי שתוכלו לקרוא את זה, אבל תסלחו לי, יש גבול! השירשור הזה תפס כמעט דף שלם בפורום!!! אז... ס22ה, תתוכחו כמה שאתן רוצות, אבל אל תעשו את זה בפורום... תעשו את זה במסרים. ולא רק שהצפתן את הפורום עם זה, גם חלק מהמילים שאמרתן לא היו יפות במיוחד... אז בבקשה... יש גבול!

קים יש לי שאלה...

אני מבינה את הקטע של המדיניות של לא לריב בפורום והכל... אבל מה הקטע גם ככה הפורום ישן... וחלק מתפקיד הפורום זה להיות מוצף בשרשורים ארוכים זה מראה משהו על הפורום את יודעת... או קיי נכון שאת לא רוצה שיהיו ריבים אבל לדעתי לא היית צריכה למחוק את זה.... סוף סוף היה פה שרשור שהראה איך אנשים מרגישים באמת והראה את מהות הפורום וכמה אנחנו אוהבת את המדהימים האלו... ובסך הכל גם אם זה נפתר בצורה כזאת לפחות זה הסתיים אבל כל אחד אמר את שלו... תראי את המנהלת ותעשי מה שבראש שלך אבל זאת דעתי...

the bra1n

New member
שיוצף

אבל אם נהנים ממנו כמו שהוא, זה גם טוב! ולא, אם הוא מוצף בריבים או בהודעות ריקות, זה לא שווה

Kim Carter

New member
אוקיי... ../images/Emo168.gif

אם לא שמתן לב.... השירשור הזה עמד כאן כמה זמן, ובשלב מסויים זה מתחיל להימאס. אבל... אם מה שאתם רוצים זה שירשורי ריבים וקללות... אני אשאיר אותם... אני אזכור את זה לפעם הבאה...

ממש לאאאא

פשוט סוף סוף כל אחת הוציאה את מה שהיא הרגישה וזה מאוד חשוב שזה קרה! כי אם זה לא היה ככה בסוף הכל היה מתפוצץ בבום אחד גדול לפחות הן אמרו מה שהן היו צריכות להגיד... וזאת בכלל לא הייתה הכונה שלי

למעלה