יש בMTV... wish list!!! 5 הגדולים של הבויז
O oceanblaze New member 5/12/05 #2 אני רואה ../images/Emo2.gif פספסתי רבע שעה ראשונה הלוואי והיה את I Still
O oceanblaze New member 5/12/05 #4 עהה ../images/Emo7.gif איי סטיל! דיי זה כל כך מושלם! זה הרבה יותר יפה בטלויזיה.
E elinor carter New member 5/12/05 #6 ראיתי!../images/Emo99.gif אבל ממקום רביעי! משהי ראתה מקום 5? איך נהנתי חבל"ז!
ע עדידי15 New member 5/12/05 #5 יש! חברה התקשרה אליי וראיתי את שואו מי טה מינינג ואז השמכנו לדבר וכשסיימתי לדבר איתה ראיתי את אי סטיל בפעם הראשונה בטלווזיה אעאעאעאע איזה עוד קליפים היו?
יש! חברה התקשרה אליי וראיתי את שואו מי טה מינינג ואז השמכנו לדבר וכשסיימתי לדבר איתה ראיתי את אי סטיל בפעם הראשונה בטלווזיה אעאעאעאע איזה עוד קליפים היו?
ז זהבית 1 New member 7/12/05 #23 את איסטייל עוד לא ראיתי ודרך אגב לא יודעת אם רק לי נדמה שינו קצת את השיר בסוף בקליפ?
B BacKarin Street Girl New member 5/12/05 #7 ואי תודה רבה לך שהודעת! אני ראיתי רק מ-ALIHTG! והיה את ALAYLM ואת I Still ולא אהבתי שהסוס הזה אמר ברוכים הבאים לויישליסט של ניק קרטר ושאר החברה חוצפן! אולי שפשוט הם יקראו ללהקה "ניק קרטר והבויז"! אם הוא שכח יש עוד 4 בלהקה שלא פחות חשובים מניק! ואם לא יותר. ושוב תודה
ואי תודה רבה לך שהודעת! אני ראיתי רק מ-ALIHTG! והיה את ALAYLM ואת I Still ולא אהבתי שהסוס הזה אמר ברוכים הבאים לויישליסט של ניק קרטר ושאר החברה חוצפן! אולי שפשוט הם יקראו ללהקה "ניק קרטר והבויז"! אם הוא שכח יש עוד 4 בלהקה שלא פחות חשובים מניק! ואם לא יותר. ושוב תודה
Shiri from the block Active member 5/12/05 #1 ורק אני תמיד מפספסת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo113.gif אוףףףףףףףף יש לי כזה מזל רע!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif
ורק אני תמיד מפספסת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo113.gif אוףףףףףףףף יש לי כזה מזל רע!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif
א אביבא New member 5/12/05 #8 איי סטיל ../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif אני לא מאמינה פעם ראשונה שראיתי איי סטיל! איזה קליפ מדהים! נשבעת לכם היו לי דמעות בעיניים[אבל לא בכיתי כי ירדן הייתה לידי פדיחות] איזה מושלם בריאן איזה קליפ מהמםםםםםם
איי סטיל ../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif אני לא מאמינה פעם ראשונה שראיתי איי סטיל! איזה קליפ מדהים! נשבעת לכם היו לי דמעות בעיניים[אבל לא בכיתי כי ירדן הייתה לידי פדיחות] איזה מושלם בריאן איזה קליפ מהמםםםםםם
ע עטר9 New member 5/12/05 #12 תודההה../images/Emo24.gif ראיתי רק 3 אבל חפיף זה גם משו... והיה איי סטיל ראיתי מההתחלההה!!! עהעהעה איזה מושלםםם!!! ואממממ תודה רבה לך!! שובפעם..חחחח
תודההה../images/Emo24.gif ראיתי רק 3 אבל חפיף זה גם משו... והיה איי סטיל ראיתי מההתחלההה!!! עהעהעה איזה מושלםםם!!! ואממממ תודה רבה לך!! שובפעם..חחחח
ע עטר9 New member 5/12/05 #14 מישו ראה הכל? ראיתי רק את אול איי האב טו גיב, אז אס לונג אס יו לאב מי ואז---->>>איי סטיל .... רק מה ה2 האחרים? אם מישו ראה תכתבו פליזז
מישו ראה הכל? ראיתי רק את אול איי האב טו גיב, אז אס לונג אס יו לאב מי ואז---->>>איי סטיל .... רק מה ה2 האחרים? אם מישו ראה תכתבו פליזז