"יש בתקשורת בעיה של... וגם בשאר אמצעי המדיה." (גלי צה"ל, שתיים בלילה).
נ נץ666 New member 28/6/06 #2 זכור לי מילדותי שנהגו ללעוג לאבא אבן על כך שלכל מילה צירף עוד רשימת נרדפות, וכך ניפח את משפטיו, הראה כמה הוא חכם ומשכיל, ובכלל...
זכור לי מילדותי שנהגו ללעוג לאבא אבן על כך שלכל מילה צירף עוד רשימת נרדפות, וכך ניפח את משפטיו, הראה כמה הוא חכם ומשכיל, ובכלל...
א אלי ו. New member 28/6/06 #3 ולי זכורה הומרסקה של קישון בה הוא גילה את סודו של אבא אבן, הוא פשוט נמנע מלומר את המלים "כן לא שחור לבן"
ולי זכורה הומרסקה של קישון בה הוא גילה את סודו של אבא אבן, הוא פשוט נמנע מלומר את המלים "כן לא שחור לבן"
מ מוגג New member 28/6/06 #4 נכון בעת נסיעה משפחתית, בשחקו את המשחק עם רפי ורננה (או שועה ואלון..) נדמה לי שגם המילה "אני" היתה אסורה באיזכור.
נכון בעת נסיעה משפחתית, בשחקו את המשחק עם רפי ורננה (או שועה ואלון..) נדמה לי שגם המילה "אני" היתה אסורה באיזכור.
ע ע מיש New member 29/6/06 #10 אין לנו אלא להזכר במנוח דאג המרשלד מדפדף בקדחתנות במילון ובסטר השלם בנסיון להחליט בין "מחתת נחושת לצליית חלזונות" לבין "הלוז בשדרת הלטאה"
אין לנו אלא להזכר במנוח דאג המרשלד מדפדף בקדחתנות במילון ובסטר השלם בנסיון להחליט בין "מחתת נחושת לצליית חלזונות" לבין "הלוז בשדרת הלטאה"
Y YoreShmaNa New member 29/6/06 #6 לא מזמן ראיתי מערכון ב"קצרים" על ה"מחלה" הזו. אחד היותר טובים שלהם לטעמי.
ש שירה בלטר New member 29/6/06 #5 ומתוך "ידיעות אחרונות" דה היום: "חוקרים בארה"ב מצאו שלילדים המתגוררים בשכונות הסובלות מזיהום אוויר גבוה במפרץ סן פרנסיסקו יש סיכוי גבוה פי 1.5 להיוולד אוטיסטים."
ומתוך "ידיעות אחרונות" דה היום: "חוקרים בארה"ב מצאו שלילדים המתגוררים בשכונות הסובלות מזיהום אוויר גבוה במפרץ סן פרנסיסקו יש סיכוי גבוה פי 1.5 להיוולד אוטיסטים."
Y YoreShmaNa New member 29/6/06 #7 ניטפוק: דהיום ולא דה היום התחילית "ד" מציינת שייכות בשפה הארמית. המילית "דה" באה מצרפתית. (כאילו דה).
ניטפוק: דהיום ולא דה היום התחילית "ד" מציינת שייכות בשפה הארמית. המילית "דה" באה מצרפתית. (כאילו דה).
ש שירה בלטר New member 29/6/06 #8 ומאין לך העדפתי לארמית?!../images/Emo3.gif ארמית מותר לשלבלב וצרפתית לא?! (כממשיכת רש"י)