גולש המבין במטבעות? מצאתי בארגז של אבא שלי מטבעות מאיראן ורוצה לנקות אותם, איך מנקים את המטבעות?
חורזת באהבה Well-known member מנהל היום ב- 13:49 #1 גולש המבין במטבעות? מצאתי בארגז של אבא שלי מטבעות מאיראן ורוצה לנקות אותם, איך מנקים את המטבעות?
GoldenEyes Well-known member לפני 27 דקות #2 נכתב ע"י חורזת באהבה: גולש המבין במטבעות? מצאתי בארגז של אבא שלי מטבעות מאיראן ורוצה לנקות אותם, איך מנקים את המטבעות? לחץ כדי להרחיב... יש בגוגל מלא עצות וטיפים לניקוי מטבעות
נכתב ע"י חורזת באהבה: גולש המבין במטבעות? מצאתי בארגז של אבא שלי מטבעות מאיראן ורוצה לנקות אותם, איך מנקים את המטבעות? לחץ כדי להרחיב... יש בגוגל מלא עצות וטיפים לניקוי מטבעות
L lemner40 Well-known member לפני 20 דקות #3 נכתב ע"י חורזת באהבה: גולש המבין במטבעות? מצאתי בארגז של אבא שלי מטבעות מאיראן ורוצה לנקות אותם, איך מנקים את המטבעות? לחץ כדי להרחיב... אם את לא מקצועית אל תעשי את זה במיוחד אם יש שם מטבעות יקרים ניקיון רגיל הורס את המטבעות, את הציפוי והפרמטר העיקרי על שווי מטבע, אחרי סוג המטבע זה המצב שלו ההבדל באותו מטבע יקר בן איכות מינט - כמו חדש, למטבע באיכות נמוכה יכול להיות פי 100.
נכתב ע"י חורזת באהבה: גולש המבין במטבעות? מצאתי בארגז של אבא שלי מטבעות מאיראן ורוצה לנקות אותם, איך מנקים את המטבעות? לחץ כדי להרחיב... אם את לא מקצועית אל תעשי את זה במיוחד אם יש שם מטבעות יקרים ניקיון רגיל הורס את המטבעות, את הציפוי והפרמטר העיקרי על שווי מטבע, אחרי סוג המטבע זה המצב שלו ההבדל באותו מטבע יקר בן איכות מינט - כמו חדש, למטבע באיכות נמוכה יכול להיות פי 100.