יש.......... בשמים

חקלאית

New member
יש.......... בשמים

זהו אפשר להכריז על ההריון שלי באופן רשמי ,אתמול ראינו אותו באולטרא והוא או היא פעם במלוא המרץ. נכון ראינו שני שקים ואחד כנראה החליט לחדול מהמרוץ וכמובן הרופא החליט ל"השכיב"אותי לעוד שבועיים אבל ההתרגשות סוף סוף בעיצומה. תודה על העזרה בדרך וכולי תקוה שכולן תעבורנה באופן גורף לפורום השכן. שנת המשך פוריה לכ ו ל ן חקלאית

באאבו

New member
אדמה פוריה יש לחקלאית שלנו..

חקלאית יקרה, מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב...וואואואוואואואוא איזה יופי של בשורות, מאחלת לכם הריון כפול ומוצלח, עד הלידה הבריאה. אני כבר מתחילה לפשוט את הרגל עם הפרחים שאני מחלקת פה בזמן האחרון, וזה סימן טוב.. טוב מאד! זה ממש מעודד לראות הריוניות, כי זה אומר שגם אנחנו בדרך.. בעזרת ה´..

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

שיהיה במזל טוב ושיעבור בקלות

מרב.

New member
אפשר לשחרר נשימה-

מזל טוב גדול, ומקווה שסימני ההיפר כבר ברו וחלפו- ומאפשרים לצרוח משמחה בלי להתעוות מכאב
מרב

ינסון

New member
הזורעים ברינה..

חקלאית יקרה, סוף סוף.. מקווה שההריון כולו יהיה מהנה, ארוך ומשעמם אך בעיקר רגוע ושליו. המשיכי ללבלב ולפרוח ותתפנקי לך בשבועיים הבאים ובכלל עד לסוף שבוע 40.... המון מזל טוב, יונת

נועם@בת

New member
וואווו חקלאית, איזה בשורה טובה

מהולה בעצב על זה שלא שרד, אבל זה שלא שרד אולי לא היה אמור לשרוד. השק השני יבכה לך עוד כמה חודשים בלילה וירצה לאכול. תנוחי ואל תזוזי. גם אם זאת מנוחה לחינם, זה עדיף על מאמץ לחינם. נתראה בפורום השכן
נועם

נטאשה

New member
חקלאית - המון מזל טוב ../images/Emo141.gif

שיהיה לך הריון נפלא ובריא ותקין ותהני.... באהבה דלית

למעלה