יש בשורות טובות ....

chompi1

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

איזה אושר. יכול להיות שפשוט זה נס חנוכה שלך? אני ממשיכה להחזיק אצבעות חזק לדופק ולהריון עגול וקל... (ובשקט בשקט, אני גם מאחלת מזל טוב...)

bapi

New member
לבקשתך עדיין לא מאחלת ../images/Emo12.gif

אך מחזיקה לך אצבעות להמשך תקין
הלוואי ותדעי תשעה חודשים של נחת שבסופם תזכי בילד משלך

וואו, איזה יום נהדר, מלא בשורות

אני מתרגשת איתך, וזה כמובן נוסך בי המון תקווה. שיהיה הריון קל, תקין וכייפי, שישכיח את כל הייסורים עד היום. שמחה איתך מאוד על נס החנוכה הזה!

s h i r a 3 0

New member
מחזיקה לך את כל האצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

בשתי הידיים ובכל הלב - עד שתראי דופק ועד השבוע ה-12 ואפשר יהיה לברך.

einav8

New member
מחזיקה אצבעות חזק!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

גם אני מחזיקה בשבילך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כ

בתקווה ובתפילה להריון קל ותקין ומאושר. חלי

ססוני

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אצלנו מחזיקים|ש

טיפטיפ29

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo23.gifמזל טוב!

איזה כיף!!!! כמה הריונות!!!!! יוהו!!!!!!!! אולי באמת היה נס חנוכה. מאחלת הריון שלם, בריא, משעמם ומשתלם. המון המון מזל טוב.

תודה לכל האצבעות ! ../images/Emo51.gif

לגבי פגישה עם "הקוסם" - אדבר איתו השבוע ואעדכן אתכן האם הוא יכול.

ayoosh

New member
איזה יופי../images/Emo68.gif

גם אני מחזיקה חזק
ואולי אפשר לקבל קצת מידע לגבי האיש והמים הקדושים?

limordc

New member
מצטרפת לאיחולים../images/Emo49.gif

סיפור מדהים. שימשיך הריון מלא, תקין ומושלם! כמובן שגם אני אשמח לשמוע על "השליח" שלך..

sigal78

New member
מצטרפת ל../images/Emo45.gif המוחזקות

איזה כייף לשמוע סיפורים עם HAPPY END... באהבה סיגל

מפגש עם תקווה חדשה

לכל הבנות כולן. תודה על כל הדברים החמים, ועל ההתעניינות. אני אפתח שרשור חדש על מנת לארגן מפגש עם "האיש ומי הים" (אני מקווה שלא יוודא לו שכך אני מגדירה אותו.... לכל הבנות שכתבו לי מסר - אני מצטערת אם הייתי קצרה ועיניינית בתשובתי - פשוט באמת הייתה התעניינות ורציתי להספיק לענות לכולן. אז שימו לב לשרשור החדש לגבי הפגישה

למעלה