יש בשורות טובות ....

יש בשורות טובות ....

והרבה יותר חשש לספר.... התלבטתי אם לשתף עכשיו משום שאני מפחדת לשמוע ברכות לפני דופק...ולפני שבוע 12...ולפני מי שפיר...וליפני שאני רואה ומאמינה - מניסיוני המר....אבל מצד שני בא לי לצעוק...יש!!!!! ולא תאמינו אבל כבר שמעתי את המילים "אין סיכוי" והתחלתי בברורים לתרומת ביציות... והייתי בהפסקה כי לא אישרו לי טיפולים.... ועד שסוף סוף אישרו לי טיפול לאחר שעירערתי - המחזור לא הגיע.... ובמקומו נמצא בדרכו הבייבי, שמתפתח לו בקצב איטי אומנם - אבל אני מקווה שהפעם ישאר את כל הזמן הנידרש... אבל עוד אל תברכו.... מספיק אם תשאלו איך?

סביון1

New member
לא אשאל ולא אברך רק אאחל

שתשמעי דופק, ושתמשיכי בנחת 9 חודשים תמימים שבסופם יוולד לך תינוק בריא ויפה.

נועה 35

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

שיהיה לך הריון קל ומשעמם!

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif מדביקה את הלשון לפה כדי

שלא יברחו לי צהלולים. אני לא אברך עדיין אבל בתמורה את צריכה לספר את כוווול הסיפור
.
נועם

Big Mama 1

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

וטפו טפו טפו, ממני לא תשמעי מילה! הכל נשאר בלב שלי ומחכה לאישור ממך!

d2b2

New member
מחזיקה ../images/Emo45.gif להריון שקט שקט../images/Emo57.gif|חמ

הנה הסיפור-ארוך אבל שווה...

נישמע כמו קלישאה - והייתי רוצה שכולן תנסנה ...ושכל הפורום יהיה בהריון - אני מאמינה... בן זוגי פגש אדם שלפני כ- 3 חודשים יצא עם נוסחא כימית של מינרלים שלטענתו פותרת 90% מהמחלות, כולל שיפור זרע וביציות - ואפילו תיקונים גנטיים. נישמע כלא יאמן ובכל זאת הוא נישמע בטוח בעצמו מאוד. אחרי הפגישה איתו החלטנו שמשום שניסינו הכל, אפילו אם יסדרו אותנו, ניפרד מעוד מזומנים (000) וננסה. מה כבר היה לי להפסיד אחרי כל השליליים שהיו כולל :אין לך סיכוי" וה"סיכוי אפסי"...והביציות שלך זקנות... - אז פתאום הגיע אדם שנותן לי סיכוי ממש טוב עם ביטחון מוחלט שיהיה בסדר ושתוך חודשיים אכנס להריון. ובעוד אני שותה "מי ים" יום יום במשך החודש הראשון, ומאוד מקפידה על ההוראות שלו, אני מתלבטת מה יהיה לקראת המחזור הבא... "בכל זאת הגיל".. והקופה לא תאשר לי עוד טיפולים.... והכל מתרוצץ לי בראש... מה לעשות כאשר יגיע המועד. והאמת - כבר אמרתי לבן זוגי שאני לא יכולה לחכות - בכל זאת זה לא נישמע הגיוני, ועוד חודש זה משמעותי מבחינת הגיל..... ובעוד אני מקשקשת ומתלבטת ומתחבטת... בושש לו המחזור להגיע. ובן זוגי טוען שאני פשוט לא יודעת לספור ושעוד לא הגיע המועד. עד שכבר לא יכולתי יותר עם המתח וקניתי ערכה לבדיקת הריון - ובתוך שניה נצבע לו פס כחול חזק ומקסים (אני עדיין שומרת את המקל - שבועיים אחרי). למחרת רצתי לעשות בטא - וקיבלתי גושפנקא להריון טיבעי לחלוטין! ועדיין אני מתקשה להאמין - ופוחדת מאוד - ובשבוע הזה עשיתי 3 בדיקות דם... ויש עליה בבטא. ואני עדיין מתקשה להאמין משום שאני לא חשה בהריון ואין לי בחילות מעודף הורמונים, ואין לי ציצים כואבים.... ואני מרגישה יותר בראיה ואנרגטית מאי פעם.....ולא היו עיקצוצים בבטן. אומנם אני "לא מספיק מרוצה" מהעליה ברמות הבטא לתקופה זו - ופוחדת לחוות מה שכבר חוויתי בעבר - ולכן עם המון חשש. והאיש ההוא טוען שיהיה בסדר. ואני ממשיכה לקחת "מי ים" ... וכבר מותר לקבל את הוראות הרופא הקונבנציונלי, ובקרוב אני מקווה שתהיינה בשורות וגם הדופק יזכה לתשואות.... ואני מבוהלת כי אני לא מבינה בטיבעי... מוזר לא? אז האיש טוען שלכל בעיה כמעט יש פתרון.... וכולכן תוכלנה להכנס להריון... ואם תרצנה - אוכל לארגן איתו פגישה לכולן - ונעשה ניסוי קבוצתי.... בנות - אתן - רובכן תוך חודש -חודשיים ב-ה-ר-י-ו-ן. בעיות זרע, בעיות הורמונליות.... לא מוסברות.... ו

אשמח לעזור

אם את מעוניינת אוכל לאמר לך מה צריך לעשות - אני בטוחה שאם אני בגילי הצלחתי (אומנם קצת מוקדם מידי לצהול) - את גם תצליחי... אם תהיה התענינות גדולה - אולי כדאי יהיה לארגן מפגש ולהזמין את האיש להסביר.

פיצקית

New member
מזיקה לך אצבעות להמשך עגול ותקין!

מקוה שימשיך להתפתח ולבעוט לך בבטן ל9 חודשים שלמים... אשמח אם תגלי עוד קצת פרטים לגבי נוסחאת הפלא...

גיליה

New member
איזה יופי, ממש שמחה לשמוע

נשמע לי שהפעם זאת הפעם מחזיקה לך אצבעות להמשך מוצלח. אשמח מאוד לקבל פרטים, מוכנה לעשות כבר הכל...

נועם@בת

New member
WOW, נשמע יותר ביזארי

מדליה ודוד
. אחרי סיפור כזה גם אני מוכנה לשתות מי ים, אפילו את הים ליד הבית (בתנאי שמותר לסנן את המדוזות). מזחיקה לך את כל האצבעות בבית לדופק, סיקרה וילד בריא.
נועם

tglus

New member
נשמע כמעט לא אמיתי. איזה יופי. אשמח

להשתתף במפגש איתו. לי בטוח כבר אין מה להפסיד.

orname

New member
עם הצלחה לא מתווכחים

סיפור מדהים. שיהיה מוצלח קל ועגלגל

פּוֹנְג

New member
יאללה, תארכגני פגישה המונית, אולי

תהיה לנו הנחת כמות
איזה סיפור מדהים.

kasa

New member
וואו, איזה סיפור עם סוף קסום ../images/Emo28.gif

שיהיה לך קל, ותקין במשך כל החודשים הבאים !

למעלה