יש בשורה!!!

עדנה מ

New member
יש בשורה!!!

תראו מה קיבלתי במייל. יש השגות??? תגובות??? עצות??? בקיצור, מה דעתכם???

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif

מתאים לי תמיד שידעתי שדרך החיים <העצלה> שלי-היא הטובה ביותר עכשיו יש לזה בסיס מדעי הייתי אומרת שזה ישבור את המורה שלי לספורט לשמוע את זה-אני "רצה" להגיד לה (והמבין יבין מה אני חושבת עלייה)

עדנה מ

New member
אז זהו, מסתבר שזאת טעות,

ולפי יודעי דבר אמיל זטופק מעולם לא קיבל התקף לב, מזה נובע - כל ה'בשורה' בשקר יסודה... "ואתם המתעמלים - היכונו!!!" [מי אמר ולמי, איפה ומתי???...]

mozal

New member
התעמלות בוקר בכל יום בקול ישראל

זה היה אם אני לא טועה בשעה 6:30 בבוקר "בוקר טוב למאזינים, ואתם המתעמלים - היכון". משום מה אני לא מצליח להזכר בשמו של המתעמל הנוסטלגי... מי זוכר?

mozal

New member
איזה קטע... לפני חצי שעה בדיוק

חשבתי עליך
מה שלומך הבוקר? היום החלטתי סופית לקחת חופש בפסח. ולעזאזל הדיאטה!

SophieT

New member
לקחת חופש ממה?

מהעבודה? ממילא אין מה לאכול בפסח. מתי נוסעים לעשות קניות? (תשדיר זה הוגש לכם באדיבות סופי נדנודים בע"מ)

mozal

New member
אז זהו...

מחר ומחרתיים אני בכנס במלון דן בת"א, ככה שאו ביום שישי, או בשבוע הבא. חוץ מזה שנראה לי שיותר כיף לנו לצחוק על המוצרים המוזרים שיש בחנויות מתמחות מאשר ממש לקנות אותם...
. ראי ערך מחבת לקרפ סוזט... ובקשר לאכילה בפסח... יש בשר. יש תפוחי אדמה, יש קטניות, ויש פיתות. מה בדיוק חסר לך?...

wan

New member
מוזל

אם אני לא טועה המתעמל היה ..... מיכאל בן אברהם?

mozal

New member
קיבלתי מסר לפני יותר משעה שגם אומר

שזה הוא, אז כנראה שזה נכון. הייתי שומע אותו בחופשים אצל סבא. הוא היה קם מוקדם ומתעמל ליד הרדיו בסלון. אני ישנתי אז על הספה כמובן. היום זה נוסטלגי. אז זה היה סיוטי...

adigreen

New member
בוקר טוב כל המתעמלים, ואתם

המתעמלים היכונו. עמוד עמידה ישרה... אכן מיכאל בן חנן. הייתרון "שלנו" הוא שחיינו כבר אז והחיסרון שבגלל זה הזיכרון כבר לא משהו. אלעד

עדנה מ

New member
כל הכבוד! אכן, מיכאל בן-חנן -

ולמה סיוט?! מהרדיו ממילא לא רואים מי מתעמל ומי נשאר מתחת לשמיכה... ובכל זאת נחמד להיזכר בזה מרחוק, וזה לא חיסרון בכלל, רק תראו איזו הנאה אנחנו מפיקים ממה שאנחנו זוכרים בכל-זאת...

יששששש!!!! ואני מסתובבת כל

הזמן עם רגשי אשמה!!! לא עושה מאומה למען עצמי לא מתעמלת, רק רצה לעבודה קניות בית (לא נחשב נכון), באוהנה אני אוהבת את החוקר הזה!!!

למעלה