יש בעלי עסקים לעניין!

hashy

New member
יש בעלי עסקים לעניין!

עכשיו אני יכולה לספר לכם איך התנהלה השיחה שלי עם הבעלים של חנויות "ארצנו הקטנטונת" כשסיפרתי לו על החלפת התרופה ועל זה שאני דוחה את הצעת העבודה אצלו. קודם כל אני רוצה להזכיר שהתהפכתי עם ההחלטה רבות, וגם אחרי שלקחתי אותה לא ידעתי בדיוק איך הוא יגיב והיה לי מאד לא נעים להבריז לו. בכל אופן, מאחר ואת מספר הנייד שלו איבדתי [פדיחה רצינית:8-] וכשהתקשרתי לחנות אמרו לי שאפשר לדבר איתו רק שיום ראשון בבוקר, יצא שהשיחה נוהלה היום ב8:30 בבוקר, כשב 10:00 הייתי אמורה להתחיל לעבוד!!! שאלתו הראשונה כשהוא התקשר הייתה "הכל בסדר?" ותשובתי הייתה "לא, ממש לא" משם היה לי פתח וניהלתי אותה די צמוד למה שכתבתי פה שאני אגיד. כשהבטם מתהפתכת והמתהפכת לי תוך כדי השיחה.. הוא היה על הכפאק... אמר לי "קחי את הנייד שלי ותצרי איתי קשר ברגע שאת רואה שהדברים מסתדרים. אני אנסה מישהי אחרת אבל לפי קו"הח שלך את הכי מתאימה לי. קודם כל תרגישי טוב ותהיי בריאה זה הכי חשוב" אני לא בטוחה שיש לו מושג כמה הוא עודד אותי. ההתייחסות שלו הייתה מקצועית ועניינית לחלוטין לאורך כל הדרך... וזה גורם להרגיש וטב במיוחד בתקופה של חוסר וודאות שכזה. אז אם יש באפשרותכם כשאתם מחפשים בגדים לפרגן לרשת הזו ולו רק כי הבעלים שלה בנאדם שמתנהג כמו בנאדם עשו זאת. אני אישית הולכת לבדוק את אפשרויותי לפרגן לו ברגע שיהיה לי תקציב וחשק לבגדים חדשים... כן ירבו מעסיקים כמוך רוני, זהו יום אופטימי לכולנו.

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo13.gif את רואה, בעצם כולנו רואים שיש ת

השד פחות נורא ממה שחושבים

qt1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם חיים../images/Emo70.gif

איך את מרגישה האשי? איך עם הלמיקטל? מחזיקה לך אצבעות יקירתי

hashy

New member
הכל בסדר ביום ה3- של ה 25 מ"ג

יש עוד דרך לפנינו...

היה גם מקרה שמעביד ראה שהתקפי

האפילפסיה של העובד שלו פוגעים מאד בעבודה, הוא גרר אותו לאי"ל ולאחר מספר שיחות מצבו לאט לאט משתפר גם במובן של ההתמודדות וגם כי הוא הגיע לאפליפטולוג הנכון בשבילו. יש גם כאלה!

qt1

New member
איזה מזל היה לבחור הזה../images/Emo41.gif

גם זכה במעביד נאור וגם זכה באיזון. יוסי, יש אולי אפשרות לברר ברשויות המקומיות היכן ניתן לתלות את הפוסטרים של אי"ל ולחלק בין חברי הפורום לפי אזורי מגורים? אני יודעת שאלה שאני תליתי ונתתי לחברים לתלות באזורי מגוריהם , הביאו לא מעט אנשים אל הפורום וגם עזרו לאנשים לדעת שאי"ל קיימת , הרבה אנשים לא יודעים על אי"ל וחבל שכך. אפשר לארגן לפי אזורי מגורים , מה דעתך? השאלה אם הרשויות המקומיות יאשרו תלייה של הפוסטרים והיכן , גם בקופ"ח זה טוב. בברכה ובתודה

למעלה