יש בעייה בתפוז עכשיו????

ofronet

New member
יש בעייה בתפוז עכשיו????

אי אפשר להכניס הודעות חדשות, ואי אפשר להגיב על הודעות ישנות!!

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

בשעות האחרונות קיימת בעיה בכניסה לפורומים והעלאת הודעות, מאחר והתווסף שרת חדש למערכת... קצת סבלנות, ובקרוב מאד זה יסתדר

אמרלין

New member
ועד שזה יסתדר עזרה מהר.

מאחר וקראתי רק עכשיו את ההוראות, כנראה שלא המתנתי לאישור העברת ההודעה החדשה. "איבדתי" עכשיו הודעה חדשה שניסיתי להכניס ל"שאלה קטנה" הכותרת היתה משהו כמו : איך עובדים עם המילוון הממוחשב . מאחר וזו היתה הודעה ארוכה ועם קישורים (פיר התאמצתי .. ) אני רוצה למצוא אותה . איפה היא? לא מוצאת על שולחן העבודה שלי ומפחדת לגעת במשהו. גם אליכם לא כל כך רצתה המערכת לתת לי להגיע. אתם אומרים שזה שרת חדש ? לא יודעת מה זה "שרת" . זה נשמע כמו דבר טוב למערכת אבל הביצוע , כמו המקצועיות שלי פה בפורומים ... ( זאת אני עם ה-למד- על הגב... ) יש סיכוי למצוא את הודעתי ?

פגעסוס

Well-known member
נסי...

נסי לאפשר צפיה ב10 ההודעות האחרונות בכרטיס האישי שלך, לעיתים ההודעה לא מגיעה לפורום אך נשמרת בכרטיס האישי. על מנת לעשות זאת עלייך לגשתץ לעדכון הכרטיס האישי ושם תמצאי את האפשרות.

אמרלין

New member
העברת תשובה

קודם המערכת דחתה לי את התשובה. אחר כך מחקה וכשהתעקשתי , הודיעה לי שהית התקלה שאנסה שוב, ואז העבירה את התשובה לשאלה אחרת שלי פה. אפשאר להשתגע. התשובה פה גם זה לא עובר. בקיצור : אנסה מחר, אולי מערכת תהיה נחמדה אלי... אתי

אמרלין

New member
תודה פגעסוס../images/Emo45.gif

לקח למערכת 3 ימים להחזיר אותי . אני מקווה שהניתוק הארוך לא מחק ,את המידע אם הוא נשמר. אלך לבדוק.

למעלה