גם אני מברק,לצערי ולא עבד כל היום!
O Oren G New member 7/12/07 #25 ../images/Emo45.gif גם אני בברק. ולא עובד המסנג'ר לפחות אני יודע עכשיו שהבעיה לא אצלי.. השתגעתי כבר
מ מבוקשת 21 New member 7/12/07 #21 ../images/Emo41.gif חבר'ה כדאי שנתקשר לברק אולי כשהם יראו שיש הרבה תלונות, הם יסדרו את זה יותר מהר, ולא נאלץ לחכות עד מחר בבוקר. מספיק חיכינו כל היום! אז אחת כאן כבר התקשרה, אני עכשיו מתקשרת , קדימה עוד.
../images/Emo41.gif חבר'ה כדאי שנתקשר לברק אולי כשהם יראו שיש הרבה תלונות, הם יסדרו את זה יותר מהר, ולא נאלץ לחכות עד מחר בבוקר. מספיק חיכינו כל היום! אז אחת כאן כבר התקשרה, אני עכשיו מתקשרת , קדימה עוד.
S sbarakuda New member 7/12/07 #23 פתרון זמני לכל מי שחייב מסנג'ר גם אצלי הוא לא מתחבר. אז אפשר להכנס לאתרים שיש בהם תמיכה למסנג'ר ולהתחבר דרכם WWW.MEEBO.COM למשל.
פתרון זמני לכל מי שחייב מסנג'ר גם אצלי הוא לא מתחבר. אז אפשר להכנס לאתרים שיש בהם תמיכה למסנג'ר ולהתחבר דרכם WWW.MEEBO.COM למשל.
מ מבוקשת 21 New member 7/12/07 #32 אז תתקשרו ותלחצו עליהם. כבר יומיים שגם אני לא מתחברת, והם אמרו שרק עוד יומיים זה יסודר..
A abcd80 New member 7/12/07 #47 הסיבה לתקלה זה ששרת בחו"ל נפל. ככה נמסר לי מפי נציג תמיכה טכנית. הוא אמר שאינו יכול לעשות הרבה כי זה תלוי בהנהלה ושמקווה שיפתרו את זה בקרוב מאוד..
הסיבה לתקלה זה ששרת בחו"ל נפל. ככה נמסר לי מפי נציג תמיכה טכנית. הוא אמר שאינו יכול לעשות הרבה כי זה תלוי בהנהלה ושמקווה שיפתרו את זה בקרוב מאוד..
A abcd80 New member 7/12/07 #37 גם אני בברק באתי לפה כדי לבקש עזרה אבל אני רואה שאני לא היחידה.. וזאת לא פעם ראשונה שברק נותנת שירות גרוע. זה עוד סיבה למה אני הולכת להתנתק מהם
גם אני בברק באתי לפה כדי לבקש עזרה אבל אני רואה שאני לא היחידה.. וזאת לא פעם ראשונה שברק נותנת שירות גרוע. זה עוד סיבה למה אני הולכת להתנתק מהם
F Fair game New member 7/12/07 #38 ממש תקלה כזו פשוטה לא מצליחים לפתור בושה וחרפה הם אמרו שיתקנו אותה רק ביום ראשון