יש בעיות התחברות למסנגר? מהבוקר הוא לא מתחבר כמו שצריך
מ מבוקשת 21 New member 6/12/07 #5 אצלי גם אם מצלחיה להתחבר זה אחרי זמן מה מתנתק או שלא נותן לי לשנות את המצב במסנגר (לדוגמא ללא נמצאת)
א אניפה New member 6/12/07 #9 אנשי Msn, Hotmail, Microsoft??? ../images/Emo46.gif תושיעו, בבקשה. אני לא יכולה לראות את האימיילים שלי, גם לא לשלוח (אפשר לשלוח ממקום אחר אבל מה לגבי ההודעות שנשלחו כבר ואני לא יכולה לקבל?!!)
אנשי Msn, Hotmail, Microsoft??? ../images/Emo46.gif תושיעו, בבקשה. אני לא יכולה לראות את האימיילים שלי, גם לא לשלוח (אפשר לשלוח ממקום אחר אבל מה לגבי ההודעות שנשלחו כבר ואני לא יכולה לקבל?!!)
א אניפה New member 6/12/07 #10 גם ביאהו יש בעיות היום מישהו נתקל. במסנג'ר של יאהו ז"א. עם האימיילים יש פחות בעיה
E everli New member 7/12/07 #12 מי שלא מצליח להתחבר שייך לברק-נטוויז'ן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יכול להיות שהבעייה אצלם?
מי שלא מצליח להתחבר שייך לברק-נטוויז'ן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יכול להיות שהבעייה אצלם?
E everli New member 7/12/07 #16 דיברתי עכשיו עם התמיכה של ברק הם אומרים שזה יפתר כנראה רק מחר בבוקר...
מ מבוקשת 21 New member 7/12/07 #18 אז זה בגללם? כלומר רק מי שמנוי בברק? ומה זה מחר בבוקר זה כל היום ככה, לא היה להם זמן לטפל בזה?!
E everli New member 7/12/07 #19 כן זה כנראה קשור לבעייה בברק, אין לי מושג למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן, אם את רוצה דברי איתם - 03-9001222
כן זה כנראה קשור לבעייה בברק, אין לי מושג למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן, אם את רוצה דברי איתם - 03-9001222
מ מענג בטרוף New member 7/12/07 #35 היי גם אני עם ברק. יש להם מלא בעיות.גם האייסי לא עובד לי היום.מאתמול הייה בעיה במסן.שלחי הודעה עם הסתדר לך בבקשה זה דחוףףף [email protected] המייל/מסנג'ר שלי או כאן באתר תודה מראש
היי גם אני עם ברק. יש להם מלא בעיות.גם האייסי לא עובד לי היום.מאתמול הייה בעיה במסן.שלחי הודעה עם הסתדר לך בבקשה זה דחוףףף [email protected] המייל/מסנג'ר שלי או כאן באתר תודה מראש