יש בעיה עם כלבה חדשה..

אלון20003

New member
יש בעיה עם כלבה חדשה..

אימצתי כלבה כבת שנה ביום שישי בבוקר ומאז יש בעיה היא אל נותנת לעזוב אותה... זאת אומרת נגיד אני מלטף אותה במשך חצי שעה אז מיד שאני גומר והולך לשחק במחשב היא הולכת אחראי ומתחילה לבכות עד שאני ימשיך ללטף אותה וככה זה כל היום... עכשיו יש עוד בעיה מתי שהיא לבד בבית יצא לה להיות לבד פעמיים היא בוכה מאוד חזק אפילו השכנים שלנו שמעו לא היינו בבית במשך שעה וכל אותו זמן היא בכתה ומרוב פחד שלא נתשנו אותה היא עשתה את צרכיה פעמיים בשני מקומות שונים... אנייודע שזה כיף כלבה שתוך פחות מיום נקשרת אלי בצורה בלתי רגילה כאילו אימצתי אותה לפני שנה אבל עדיין שני הבעיות האלה חייבות להיפסק. היא כלבת פינצר מעורב..

gaia20

New member
אני מהמרת על...

חרדת נטישה אין לי כרגע זמן להסביר על זה, מקווה שתמצא על זה חומר במאמרי\קישורי הפורום

tamar brandy

New member
לאלון

אם תהיה אתה הרבה ימים ותדבר איתה היא תתכיל להאמין שאתה לא עוזב אותה. מתי שאתה הולך תנשק אותה ותחבק אותה ותגיד לה "אני אחזור אני מבטיח". היא כמו ילדה קטנה אתה צריך להסביר לה שאתה אוהב אותה

be_roo

New member
אכן נשמע כמו בעית נטישה ותלות

יתכן שזה תוצאה של המעבר לבית חדש, ויתכן שזו בעיה מוקדמת יותר. נסה לראות אם יש שינוי (אפילו קל) בימים הקרובים, ואם לא, אין ברירה אלא לפנות לעזרה מקצועית של מאלף הפותר בעיות התנהגות. סוג זה של חרדה די בעייתי לפתרון עצמי.

lilithmm

New member
פתרון

אפשר לפתור את זה לבד, תלוי ברמה, אבל חשוב לזכור שאין תרופות פלא. לפעמים אני שומעת על מקרים שהכלבה אצל הבעלים החדשים כבר חודשים ועדייו צורחת כשהם מחוץ לבית. פה מדובר במקרה קשה. אלון, יש באינטרנט המון הסברים ומאמרים על חרדת נטישה ברמות סבירות, אני בטוחה שאם תחפש תמצא שיטות טיפול עצמי, כגון יציאה מהבית בפרקים קצרים וקצובים. בהחלט יש מה לעשות. בנוסף, יעוץ עם מאלף לא יזיק. אפילו יעוץ טלפוני. אם לא תסתדר אשמח לייעץ לך.

למעלה