יש בעיה חדשה

יש בעיה חדשה

שירי ארדיטי כבר לא רכזת מפעלים יש איציק אבל, אין מורל עליו. הדבר היחיד ששמעתי בסגנון זה, זה שיר שהמציא צוות גיחה 2003 במדצים והוא קשרו במתקני הסנדות במפקדה (שכידוע לא היו בטיחותיים) אוהוא הולך ככה: איציק בא כדאי שתירד איציק בא כדאי שתרד (לפי איזה טראנס שאי אפשר לתאר אותו [אני לא יודע את השם שלו]) אז, צריך למצוא עליו מורלים

kedeman

New member
פחחחח

מה אני היחיד שמדבר עם הצמ"ר כל הזמן????? אם תמצאו מישהו שיש לו חוברת של מחנה שאיציק היה בו בקיץ אז אולי כתוב שם את השם משפחה שלו (הוא בטוח היה בגיחה!! תבדקו אם הוא רשום בחוברת של המדריכים!!) איציק בא כדאי שתלך איציק בא כדאי שתלך איציק איציק בא איציק בא כדאי שתלך זה הולך לפי שיר כזה הודי

קדם

אל"ף זה איציק בא כדאי שתרד! בי"ת כן, אתה כן היחיד שאני שמעתי עליו שמדבר עם הצמ"ר.

אשליקו

New member
ההיתי חייב לשרשר לקדם

תשמע שי יכלתה לרשום בהודעה יותר יפה אשל תתחיל לשרשר אבל ההודעות שלך ממש מעליבות אבל לא משנה שהייה לך יום אהבה שמח ורומנטי לכל עם ישראל יום אהב שמח ורומנטי
שההיתי קטן נתנו לי לבקש משאלה ביקשתי להיות עשיר אבל שגדלתי והבנתי את המשמעות מיד רציתי להלחילפה

kedeman

New member
אשל - אני מצטער

הכוונה לא היתה לפגוע בך סתם יצאת שעיר לעזאזל אחרי שעה של שרשורים..... בבקשה - פעם באה תשרשר את ההודעות שלך והודעות שיש להן כבר נושא אל תפתח בנושא חדש יש כל כך הרבה הודעות שעוברות עמוד על שטויות כאלה וחבל כי פשוט לא רואים אותן..... ושירן - הגירסאות של איציק הן שונות לפעמים זה היה תרד לפעמים תלך ולפעמים זה היה בכלל יורם ולא איציק

למעלה