יש בעיה בלהעביר מ 1 ל2

יש בעיה בלהעביר מ 1 ל2

בכל השאר זה עובר חלק מישהו מודע לבעייה הזאת בקורדובה אס איקס? ועוד משהו יש משהו לא בריא בלהיות ב 5000 סלד ב שלישי ולהעביר ל חמישי? בלי לעבור ב רביעי? לא עשיתי את זה אבל כשאני מעביר לרביעי זה כאילו סתם תחנת ביניים.. :)

עתיד18

New member
אם תכניס לחמישי

ישר אחרי שלישי והמנוע לא יצנח בסל"ד חזק מידי, אלא יוכל לסחוב את האוטו מצויין מהסל"ד שהוא יורד אליו אז אחלה אבל יותר בריא אם בהילוך שלישי ב3,500 כבר תכניס את הרביעי ואז הוא יהיה משמעותי מועיל ומקל על הרכב בעיקרון כל עוד המנוע נמצא מתחת לקו האדום, ומעל שיא המומנט שלו : לא אכפת לאוטו איזה העברות אתה עושה... לדוגמא שאני נוהג על גיר רגיל (לא יוצא הרבה) אז שאני מגיע לרמזור בכביש בין עירוני אני יורד 5-4-3 ואז מאיט עד מהירות 10 קמ"ש ככה, מוציא לניוטראל משחרר את הקלאץ´ ו"מדדה" עד עצירה מוחלטת.... לפעמים שאני "פותח" חזק (סתם בא לי "לתת בראש") אז אני מושך את השני עד הסוף שלו (נגיד שאני בורח מאיזה ערס והמזרחית שלו שהוא משמיע לי) ואז אתה ברוב המכוניות באיזור ה100 קמ"ש (ורוב הכבישים שאני נוסע עליהם מוגבלים 80) מפה, אני מכניס ישר חמישי, אין טעם לעבור בכל ההילוכים בקיצור - עזוב אותי אני עייף, תעשה מה שבראש שלך ואתה יכול מבחינה מכאנית להעביר ישר לחמישי בלי נזק

ב 626 5 דלתות עם מזגן משכתי ב 2

עד 120 ואז נזכרתי שבעצם מזגן גם לוקח כח אבל אז כבר הסתובבנו יש מצב ב 626 להגביל את ההילוכים שיתחיל ב 2 ויסיים ב 2 באמת אני אבדוק עוד כמה שעות עד איפה אפשר לסחור ב 2 בקורדובה

ford prefect

New member
זה בגלל שהיא אוטומטית

וכל הילוך ארוך יותר מאשר ברכב ידני במאזדה הילוך ראשון בערך עד 60 שני בערך עד 130 שלישי עד 190-195 רביעי עד 200 וטיפה

למעלה