יש בעיה בזמן האחרון

michalgad1

New member
יש בעיה בזמן האחרון

מתקשה להתלהב ממתכונים חדשים שמכינה. כל הדברים החדשים שהכנתי לשבת היו נחמדים אבל לא הצליחו להפיל אותי מהכיסא. גם במסעדות הרבה פעמים מתאכזבת. לא יודעת למה, אבל לא אוהבת/ נהנית מההרגשה הזו... אולי לא בוחרת מתכונים נכונים?? קרה לכן?
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אני בזמן האחרון לא רוצה מתכונים חדשים-

חוזרת שוב ושוב על אותם מתכונים, אפילו עוגות (הכנתי את אותן רולדות שמרים שתי שבתות ברציפות, לבקשת הילדים!).
ואז פתאום יתחשקו לי דברים חדשים.
 

חנהפ

Active member
קורה שלפעמים נופלים עם מתכון...

לא אסון, תחזרי למתכונים שכן אהבת, ואת יודעת מה? לא כל המתכונים חייבים להיות "מפילים" אפשר גם טעים...

ועוד עניין גם הבנות שלי טוענות שקשה לרגש אותן כשאוכלות בחוץ, אני לוקחת את זה בתור מחמאה...
 

ביזול

New member
מכירה גם

אצלי זה בדרך כלל קורה כשאין לי כוח להשקיע ולצאת מהמשבצת הרגילה שלי. אז גם אם אני לכאורה מכינה מתכון חדש, אין לי כוח לגמרי לעקוב אחר ההוראות, אני משמיטה כמה רכיבים שאין לי דרך קבע ואין לי כוח לקנות במיוחד, אין לי סבלנות לטגן בבודדים אז אני זורקת הכל לסיר ומקפיצה, אין לי זמן לחכות שהבצק יתקרר לפני האפייה אז אני אופה מיד... ואז יוצא די דומה לדברים שאני מכינה בדרך כלל. ואז כל המתכונים גם נראים לי אותו דבר. אה נו, עוף וירקות... עוד עוגה... יאללה כולם אותו דבר.
בדרך כלל מה שמוציא אותי מהלך הרוח הזה זה לאכול אוכל טוב שמישהו אחר הכין, לאו דווקא מסעדה. סתם לאכול אצל חברים בשבת, ולטעום איזה תבשיל מושקע או סלט עם מליון רכיבים מעניינים. כשמישהו אחר מכין את האוכל אין לו את ההרגלים שלי אז הכל באמת יוצא שונה. גם לאכול במסעדה עם סגנון ממש שונה ממה שאני מכינה בבית עוזר להשיב לי את ההתלהבות. אוכל הודי נגיד, לא סתם עוד בית קפה חלבי עם פסטה וסלט יווני, או מסעדה בשרית עם נגיעות ים תיכוניות.
לא יודעת אם זה המקרה אצלך, סתם זורקת, אולי זה יעזור...
 

michalgad1

New member
זה נכון. שמתי לב שמסוגלת להתלהב ממה שאחרים מכינים

ואולי הגיע בזמן ללכת למסעדה טובה... תודה.
 
למעלה