יש בנות ל......

Zion moshe

New member
יש בנות ל......

מחפש אותך לקשר פתוח וזורם אם את כאן תשאירי מסר מעניין כי אני זורם וזורם מהר

P u s s i c a t

New member
יש לזה טיפול היום.... ../images/Emo22.gif

אגב... כשאתה זורם מהר.... אתה מספר לבחורה שזו פעם ראשונה שזה קורה לך?.. או שאתה מודע שזו פשוט בעיה?

טמפורה

New member
האמת, כיף לו ולשכמותו

לא ככה? שמת לב שבסרטים, האטומים אפילו לא יודעים שהם טעו. הם פשוט מתים. השאר נשארים לשלם על הטעויות. נכון, יהיו שיאמרו עדיף חי ומשלם ממת ולא יודע. ובכן, חי ומשלם זה לא ביג דיל כמו שזה עשוי להישמע למת הלא ידוע. זה קצת אובר-רייטד. הרי מה יגיד כמוהו, איזו אהבלה, מי רוצה אותה בכלל. וכך ימשיך את חייו הפוריים, ולפחות בסוף ימצא אחרת שכמותו, ויחיו הפילי אוור אפטר. זוהי ברכת האטומים. לונג ליב ד'ה שקופים. (למה אף אחד לא רואה אותם לכל הרוחות. איפה הם)

Zion moshe

New member
נכון כיף לי

אך לא זו הכונה ואתן רק יכולים לדמיין וזה הכול

טמפורה

New member
אל תהיי קטנונית איתו..

אל תוציאי אותו מהאשליה. תנו ל.... אנשים לחיות. עם בעיות כאלה בטח יש לו בעיות חשובות יותר לטפל בהן קודם, לפני העברית.

P u s s i c a t

New member
דווקא כן פעם

פעם אחת אבל ה"אינטיליגנט" לא חשב על זה שגם בחורות מדברות
ו.... ברוך הבא ל
כמעט מחמיא לי שמשתתף חדש מגיב רק לי

קודם כל תודה

על הברוך הבא. וללעיניין עצמו, זה ממש נראה כמו תחביב, בעיקר של בנות המין היפה, לענות לכותבים בצורה שברור להם מי יבין אותה ומי לא. מאוד משעשעות אותי הסיטואציות האלה.

טמפורה

New member
Takes one to know one

ורק תגידי איך אצלך גבר ואישה יוצרים לסביות. זה דבר חדש. אבל כמו שאומרים ששקרן חושב שכולם משקרים, וגנב חושב שכולם גונבים, טוב את מבינה כבר את הפואנטה. אין צורך להמשיך. או שמא

טמפורה

New member
לא כל הנגמר ב-ה' => נקבה

זה בא ממילה לטינית שהיא חלק מביטוי. ה-ט' עם צירה, וכך גם ה-ר'. Tempore (כאשר שומעים את ה-E שבסוף) צר לי אם הוטעית.

השאלה באה לאחר שראיתי

את הכרטיס שלך, פשוט יש לך קטנוניות של נקבה , זה הכל תודה רבה.

למעלה