יש בי.....!

לורה...

New member
יש בי.....!

לא עברתי חוויה מצמררת שתרעיד בי את הגוף, לא נשאר בי חותם למזכרת שהעביר בי מין כישוף, לא היתה לי ילדות עשוקה שהרסה לי תקופת-נעורים, לא היתה בי פציעה עמוקה שהשאירה טינה להורים... הייתי כמו כל האדם הייתי ועודני כיום בדמי זורם לו דם ובלילה חולמת חלום. יש בי מריבות,ויש בי אהבות יש בי אכזבות ויש בי שאיפות יש לי ציפיות גדולות מהחיים ציפיות מעצמי,ציפיות מאחרים. טוב לי עכשיו,טוב לי בחיים ליבי מאוהב , טוב לי בחיים יש בי אהבה יש לי אהבה יש בי אהבה שיש בה תקווה, אהבה מצמררת שמרעידה בי את הגוף משאירה בי חותם למזכרת מעבירה בי מין כישוף ! לורה30

לורה...

New member
ארבל...

תקרא לאט לאט שורה שורה ותקרא בין המילים... טוב? ואחר-כך אולי...תדע. ועוד משהו קטנטן: שמישהו או מישהי כותב שיר או סיפור ,אל תנסה להיכנס לראש שלו אף פעם, זה קשה,ואם אתה מנסה והצלחת...אשריך! לילה טוב לורה

שי33

New member
ניסיתי

להגיד לו בלי ידיים... אוףףףףףףףףף החיים הוירטואלים האלה קשים לאללה... שיר יפה אהבתי. זה שיר? שי.

אני תמיד מנסה....

לורה, בכל יצירה ,לאו דווקא שיר,אפילו סרט,הצגה,סיפור ,מנסה אנוכי להכנס,להבין ולהתרשם כי אחרת לא תדבר היצירה אלי.נכון שיש אנשים שנהנים גם מיצירות אבסטרקטיות ,מוזרות,מעורפלות אבל אני יותר בכיוון הריאליסטי ורוצה להבין.לא מבין אז לא יכול להזדהות,להרגיש או להביע דיעה לגבי היצירה. האמור איננו מתייחס ישירות לשירך אלא להערתך אלי. ביח לשירך -קראתיו שנית והאפשרות היחידה להבינו היא שתחילת השיר מדברת על העבר וסוף השיר על ההווה. לורה ידידתי,אשרי מי שמתייחסים לשיריו באופן כלשהו,כי זה הסימן שקוראים אותו ואוהבים לקרוא את כתביו. מי שהצצתי מספר פעמים וסגנונו כלל לא מושך אותי כלל לא זוכה לעיון מצידי,במילא אי אפשר לספוג ,לקלוט ולהתייחס למאות השירים והסיפורים המתפרסמים באינטרנט מידי יום. ואגלה לך סוד------את כתבייך אינני מחסיר אף יום!!!! למעט שבוע הבא כולו בשל אשהה בארץ.שבוע טוב לך,ידידה לא וירטואלית יותר.

למעלה