יש בי פחד

בני198

New member
יש בי פחד

אני מחפש עצה. גם ככה קשה לי לדבר על האהבה שלי לגברים בקרב חבריי רק בגלל שאני דתי. אני לא יודע מה לעשות. אני ממש חושש להידבק באיידס. התחלתי להתראות עם בחור שסיפר לי שהוא נשא של הנגיף ועכשיו אני מתפלל שאני לא אבל אני מפחד לגשת לבדיקה. למישהו יש עצות מה אני יכול לעשות?

לא נדבקים כל כך מהר באיידס

האם בכלל באת במגע עם הזרע שלו? במידה וקיימתם מין לא מוגן ובעיקר אם אתה היית הנחדר, אתה צריך להבדק. בכל מצב אחר כנראה שאין לך מה לדאוג. וממה אתה בדיוק מפחד? אם נדבקת, אז יש כדורים. אם נדבקת ולא תבדק, זאת הטעות הגדולה ביותר שאתה יכול לעשות ואז אתה אכן בסכנת חיים. אתה יכול לגשת לכל בית חולים ולהבדק בחינם.

alon313

New member
למה הכוונה יש כדורים?

זה נראה כאילו אתה מתייחס לאיידס סתם כעוד מחלה. מה זה אם נדבקת אז יש כדורים? איידס זה מחלה שבקלות כל-כך אפשר למנוע אותה וזה על ידי קיום יחסים מוגנים וביצוע בדיקות פעם בשנה לכל היותר. אני קצת מופתע מכך שאתה רואה באיידס מחלה שאם נדבקים אז לא נורא יש כדורים. זה שגוי ומדאיג. אני מציע לך, לבני ולכולם כאן להיכנס לאתר הזה שיש פה פירוט ומידע על המחלה ואיפה אפשר להיבדק: http://www.safe-sex.co.il/ . בבקשה אל תראו בזה סתם מחלה. ואני מדבר מניסיון שאני אומר את זה. תשמרו על עצמכם, החיים יקרים!!

ממה אתה בדיוק מופתע?

כתבתי שבמידה ואדם נדבק והוא לא נבדק (מעניין כמה שתי המילים קרובות והן אותו שורש) הוא בסכנת חיים של ממש. חשוב מאוד מאוד להבדק והכרחי ממש לשים קנדום. אך יחד עם זאת בוא לא נזרע בהלה, היום אנשים שלוקחים כדורים כמעט ולא מתים מנגיף האיידס. אבל שיהיה ברור, בשום מצב אדם לא רוצה להדבק בנגיף שכן מדובר בסכנת חיים של ממש, חיים של נטילת כדורים ויתכן ובשלב מסויים הנגיף יתגבר עליהם.

טיףטף2

New member
כתבת הרבה במעט

כתבת המון דברים בבת אחת וקשה להבין את הרצף הכרונולוגי בהם. אם אתה מפחד לספר לחבריך וקרוביך על היותך הומו,אתה מוזמן יותר מתמיד לספר לנו. להידבק באיידס משמע לקיים יחסי מין לא מוגנים ועם אנשים שלא מכירים.למה שתעשה סקס עם אדם שאינך מכיר לעומק ובלי אמצעי זהירות? אל תגיע למצבים אינטמים עם הבחור הנשא בנגיף ושמור על עצמך ממקרים מיותרים. למה אתה רוצה לגשת לבדיקה כשאתה והבחור הנשא לא קיימתם יחסי מין?

בני198

New member
תודה על האכפתיות חברים

תודה חברים!!! אני חושש לא כי קיימנו יחסים אלא בגלל דברים אחרים שעשינו יחד לפני שהוא סיפר לי על כך. אבל אולי אני לא מבין מספיק מהן הדרכים להידבק. בכל מקרה גרמתם לי ללכת להיבדק בכל מקרה כי כשיש ספק אז אין ספק....

אולי כדאי באמת שתלמד

כי גם סתם לדאוג וסתם להעמיס על מערכת הבריאות מיותר. הסיכוי שנדבקת ללא מין אנאלי הוא אפסי. מנשיקות בודאי לא נדבקים וגם לא ממין אורלי (אולי במקרים ממש ממש קיצוניים בו היתה גמירה בפה והיה לך פצע. בגדול, נגיף האיידס מת במגע עם חמצן והוא נמצא בריכוז מזערי ברוק.

אולי הפחד מאיידס הוא רק סימפטום

הי בני. קראתי את מה שכתבת, ואני מכיר את התחושה. יש לי חברים שהפחד מאיידס ליוה אותם במשך שנים. לא בגלל שהם באמת עשו דברים המסכנים אותם. לנהיפך, הם היו אחראים ונזהרו מאוד. אלא בגלל שהם לא חשו בנוח עם המיניות שלהם, ואיידס היה הדבר אליו הם תיעלו את הפחד וחוסר ההשלמה עם כל הדברים האחרים בזהותם. אני גם חושב שאין לך כרגע מה לחשוש מאיידס, ואני סומך עליך שאם תבחר לקיים יחסים, תדע להיזהר. אבל יכול להיות שאיידס זה לא הסיפור כאן. אולי אתה צריך לעשות עבודה עם עצמך על המקום האישי והאמוני שלך. איך אתה מרגיש עם האהבה שלך לגברים. עד כמה נוח לך עם עצמך. עד כמה אתה מרגיש שאתה מסתיר ביום יום. פגוש אנשים שנוח לך לדבר איתם על הנושא, בגילוי לב, אם תרגיש נוח עם עצמך תוכל להיות הרבה יותר שלוו גם לגבי דברים אחרים. נ.ב. בהצלחה עם הבחור.

ESPS

New member
אמונה, היא גם מקור לשאלות דתיות

כמו למשל "על מה בדיוק חשב בורא מחלת האיידס, בעת ששיגר אל העולם את נגיף האיידס? מה היו מניעיו? האם רק להרוס? לאבד? להשמיד??? ".

Nחמן

New member
מי ראה? מי שמע?

אבד לנו המצפה לגאולה. לרגל חנוכה הקרב הבא הנה משהו מפרי מקלדתו: אדם מגיע לפני שופט באשמת גניבה. שואל אותו השופט: "האם אתה מודה באשמה?" עונה החשוד: "אדוני השופט, אין לך מושג מה עובר עלי, כמה ימים כבר שאין לי אוכל..." קוטע אותו השופט ושואל שנית: "תענה לי במילה אחת, כן או לא?". ממשיך אותו אדם בשלו: "אדוני השופט, באמת שאין לך מושג מה עובר עלי. רק פיטרו אותי מהעבודה..." קוטע אותו השופט שוב: "אל תספר לי סיפורים, פשוט תן לי תשובה ישירה, תענה כן או לא". המואשם מתעלם מהבקשה של השופט, וממשיך: "אדוני השופט, אתמול הם עיקלו לי את השולחן של חדר האוכל...". בשלב זה השופט כבר מתעצבן,דופק בפטישו ושואל: "אתה מוכן לענות במילה אחת, כן או לא?" עונה לו אותו אדם: "כבוד השופט, יש שאלות שלא ניתן לתת להן תשובות של מילה אחת. אני אשאל את כבוד השופט שאלה ואם כבודו עונה לי במילה אחת,כן או לא, גם אני אעשה כך". מסתקרן השופט ומסכים לבסוף לאתגר. שואל אותו המואשם: "האם זה נכון, מה שאומרים שלאחרונה, שכבודו הפסיק לקחת שוחד מי יכול להביא בדגיחות כאלה?

למעלה