יש בי עדיין תקווה שאפגוש אותך שוב.......
א אופה3 New member 14/9/03 #2 אסור לאבד את התקווה ואכן מי שמתבייש מתייבש, אז אני מקוה שתחזרי לאהבה הזאת ואולי יצא ממנה משהו, הגורל כותב הכל, אבל אנחנו יכולים לשלוט בו שיהיה לכולנו ערב נפלא
אסור לאבד את התקווה ואכן מי שמתבייש מתייבש, אז אני מקוה שתחזרי לאהבה הזאת ואולי יצא ממנה משהו, הגורל כותב הכל, אבל אנחנו יכולים לשלוט בו שיהיה לכולנו ערב נפלא
ג גחלילית זוהרת New member 15/9/03 #5 ברבי יקרה!!! ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ולדבריך: תמיד צריך להאמין ותמיד יש תקווה. לפעמים לוקח לה זמן להגיע. רק טוב!!!
ברבי יקרה!!! ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ולדבריך: תמיד צריך להאמין ותמיד יש תקווה. לפעמים לוקח לה זמן להגיע. רק טוב!!!