יש כמה
גררתי את אחותי וחברה לעזריאלי לבדוק את הסיילים. המסקנה שהגענו אליה זה שצריך לחזור לשם ו/או לקניונים אחרים כי... משתלם. קנינו ג'ינסים בקטסרו ב-99 ש"ח, דווקא במידות הקטנות יותר לא נשאר אז הסתפקתי בג'ינס אחד בגזרה גבוהה שטוב לימים של נפיחות. אני צריכה למצוא דרך לטפל בחלק התחתון שלו (משהו שמזכיר פדלפון מתון...). אחותי התחדשה בשני ג'ינסים מידה 44 שישבו עליה מצוין (הייתי בטוחה שהיא הרבה יותר, מצד שני - אני קניתי ג'ינס מידה 35 ואני יותר קרובה -38). בנוסף קנינו סריג אלגנטי ב-99, סריג זהה לשתינו שישב מצוין על שתינו למרות מבנה הגוף המאוד שונה. אני קניתי בנוסף גם שמלת צמר חמודה שעלתה 150 במקום 200+. היות שאחותי קנתה עוד ג'ינסים במחיר מלא והתוצאה ביחד הייתה סכום דיי יפה, השתלם לנו להצטרף למועדון ולקבל נקודות שאותן מימשנו מייד ככה שלמעשה יצא שקיבלתי את הג'ינס בחינם + דמי ההצטרפות למועדון התקזז לי עם חולצה נוספת. המשכנו לרנואר משם יצאתי עם סקיני ב-99, לאחר מכן קפצנו לזיפ להעיף מבט ויצאנו משם עם סריג מקסים לילדה, עליונית מיוחדת לה ועוד עליונית צמר מיוחדת ומחממת בשבילי - והשארנו שם 270 ש"ח - סביר בהחלט. אנחנו נמשיך בהקדם, אני צריכה מעיל חדש + מגפיים + עוד כמה בגדים לי וגם לילדה שממשיכה להתעקש על בגדים סולידיים והצלחתי חלקית לגרום לה לגוון. טיפים והמלצות יתקבלו בברכה.