יש בישיוסים?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
יש בישיוסים?

אצלי - כלום. גם הטלפון הנייד שרכשתי בשבוע שעבר הסתבר שמקולקל, וכרגע אני לא מצליחה לגרום לחנות לבטל את העסקה כדי שאוכל לקנות במקום אחר

niya

New member
בישייסתי!!!!

בשילב - פאזלים מהממים מעץ - השני ב- 50% - זה לא כזה בישוס, אני יודעת אבל! בישייסתי עוד כובע וכפפות למתוקי שלי ב- 20 ש"ח, ועוד 6 זוגות גרביים חמות וטובות 1+ 1
(זה כבר במשביר)

Fun Fair

New member
גם אני בשילב!

אני מזעזעת...
כובעים וכפפות לבנדיט המיועד ב 20 ש"ח, כפפות מגבת לאמבטיה ב 5 ש"ח כל אחד (ואני מצטערת שלא קניתי לעצמי), "סדרן" בד שנתלה על המיטה ב 30 ש"ח ונראה לי שזהו. מדהים איך הרגלי הקניות שלי משתנים

niya

New member
בהחלט מדהים

אני היום מעדיפה להכנס לחנויות של בגדי ומוצרי תינוקות, מאשר לעסוק בתחביב האהוב עלי (לשעבר) - נבירה בחנויות "רגילות" למצוא לעצי מציאות
לא יאומן שלמצוא עוד מכנסיים/חולצה מהממים לתינוק עושה לי את זה יותר מלמצוא לעצמי עוד זוג נעליים!

Bacio

New member
כפפות לקטנטנים

יש ב- H&M בעשרה שקלים בלבד (אוקיי, האמת ב- 9.90). ויש מידות 1-2Y (רק שימו לב, יש דגמים בהנחה ויש כאלה במחיר הרגיל, 24.90). Fun Fair, בשנה שעברה, מצאתי חולצות ארוכות יפייפיות לתינוקות (עד מידה 18M), גם בעשרה ש"ח בלבד (9.90 ליתר דיוק).

Bacio

New member
ואם את בענייני קניות שנה קדימה

(או שעדיין חסרים לך בגדי חורף,) בפוקס יש 50% הנחה על הכל, ולתדהמתי גיליתי שאפשר לשלם בתווי רב-תו גם על הנחות של סופעונה... יצא לי 200 ש"ח על 6 חולצות בייסיק חלקות לבאנדליקו ו- 4 חולצות בייסיק (100% כותנה סופר נעימות) לי, ורב התשלום היה בתווים (כי נגמר התו באמצע).

niya

New member
איזה באסה שלא ידעתי

כי בשבוע שעבר שילמתי בכרטיס אשראי על 5 סווטשרטים שם

Bacio

New member
אולי תנסי להזדכות?

יכול להיות שהם יהיו מוכנים לתת לך זיכוי לכרטיס האשראי.

niya

New member
לא, כי כבר השתמשתי

בחלק מהבגדים. לא נורא, יש מספיק חנויות שמקבלות רב-תו

יש כמה

גררתי את אחותי וחברה לעזריאלי לבדוק את הסיילים. המסקנה שהגענו אליה זה שצריך לחזור לשם ו/או לקניונים אחרים כי... משתלם. קנינו ג'ינסים בקטסרו ב-99 ש"ח, דווקא במידות הקטנות יותר לא נשאר אז הסתפקתי בג'ינס אחד בגזרה גבוהה שטוב לימים של נפיחות. אני צריכה למצוא דרך לטפל בחלק התחתון שלו (משהו שמזכיר פדלפון מתון...). אחותי התחדשה בשני ג'ינסים מידה 44 שישבו עליה מצוין (הייתי בטוחה שהיא הרבה יותר, מצד שני - אני קניתי ג'ינס מידה 35 ואני יותר קרובה -38). בנוסף קנינו סריג אלגנטי ב-99, סריג זהה לשתינו שישב מצוין על שתינו למרות מבנה הגוף המאוד שונה. אני קניתי בנוסף גם שמלת צמר חמודה שעלתה 150 במקום 200+. היות שאחותי קנתה עוד ג'ינסים במחיר מלא והתוצאה ביחד הייתה סכום דיי יפה, השתלם לנו להצטרף למועדון ולקבל נקודות שאותן מימשנו מייד ככה שלמעשה יצא שקיבלתי את הג'ינס בחינם + דמי ההצטרפות למועדון התקזז לי עם חולצה נוספת. המשכנו לרנואר משם יצאתי עם סקיני ב-99, לאחר מכן קפצנו לזיפ להעיף מבט ויצאנו משם עם סריג מקסים לילדה, עליונית מיוחדת לה ועוד עליונית צמר מיוחדת ומחממת בשבילי - והשארנו שם 270 ש"ח - סביר בהחלט. אנחנו נמשיך בהקדם, אני צריכה מעיל חדש + מגפיים + עוד כמה בגדים לי וגם לילדה שממשיכה להתעקש על בגדים סולידיים והצלחתי חלקית לגרום לה לגוון. טיפים והמלצות יתקבלו בברכה.

niya

New member
א-ח-ו-ת-י שיחקת אותה

את מוכתרת
בזאת כמלכת הבישיוסים של השבוע (אם לא של החודש)

niya

New member
היא לא אמורה לבוא טוב בזווית של העין

אלא בזווית של הארנק

למעלה