יש ביסיוסים?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

flutter girl

New member
האם ביסיוס זה למעשה

רכישת אוכל בזול?
האמת שלא קניתי כלום החודש, אני שקועה בעבודה + הכנת סמינר (מטלה אחרונה לתואר קולולולו!!!). טוב, כמעט כלום - בישייסתי חולצה מקסימה מבחורה שמכרה באחד הפורומים (שאלוהים יעזור לי לא זוכרת איזה מהם
נראה לי אופנה), מקסימה שאין עליה!! גם הבחורה וגם החולצה.
ב-40 ש"ח כולל המשלוח.

Fun Fair

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

קניות (כמעט) אחרונות לפני ה"עוצר" הגדול (נוסעים באוקטובר ללונדון, את השופינג נעשה שם
): 3 חולצות מהממות ב"אפרתה"- כל אחת 119 ש"ח (במקום 219, תודות לקופונים שנרכשו באחד מאתרי הקופונים). 2 צעיפים דקיקים ופרחוניים ואחר מתחרה עדינה עם "פונפונים" בקצוות וגם ארנק מנומר קטן ו"שטוח" (שיכנס לתיקים קטנים) ב 20 ש"ח כל אחד בחנות צמודה לאפרתה באבן גבירול (לא זוכרת את שמה. יש המון טישרטים ובגדי ים בחלון הראווה). בקיצור- כיך גדול!! עכשיו אני רק צריכה סנדרלים נוחים ושחורים ואני מסודרת עד אוקטובר

רנית1313

New member
חצאית ג'ינס פשוטה וקלאסית H&M

חיפשתי כובע רחב שוליים, יצאתי עם חצאית.

niya

New member
רק אני לא?../images/Emo10.gif

לפחות הולכת לעשות מחר פדיקור
אחרי ששנה שעברה לא העזתי

יש לי יש לי ../images/Emo6.gif

מלא פיצ'פקעסים-מברשות וכו' ממיי קוסמטיקס,וגם על הדרך קניתי לבננות אצלי בגן כל מיני שטויות לשיער והכל ב-26 ש"ח. וגם קניתי פילינג לגוף ב"ללין" ועלה לי 20 ש"ח במקום 70,עדיין לא הבנתי איך-משהו עם המתנה בעשיית כרטיס מועדון ועוד הנחה-אני לא מתלוננת אבל,זאת הייתה הפתעה נחמדה!

יצורה

New member
כן!

שמלת סטרפלס של טלי רוקני, בהדפס שקצת מזכיר בטיק בגווני כחול, ב-80 ש"ח + שתי חזיות מ-ע-ו-ל-ו-ת ב-50 ש"ח כל אחת. נקנו בבזאר של רוח נשית בנמל ת"א. ואגב, שאלת חזיות - שתי החזיות הן בצבע לבן, ודווקא בלבן יש לי כבר הרבה חזיות. אפשר לצבוע חזיות?

../images/Emo6.gif

הזכרת לי שלפני מליון שנה, כשהייתי ילדה חמודה שהולכת לתנועת הנוער, במסגרת מחנה קיץ עשו לנו פעילות של צביעת חולצות, הבאנו חולצות לבנות מהבית וצבעו לנו אותן בדוגמת בטיק. אחת המדריכות החליטה שבא לה לצבוע את אחת החזיות שלה וזרקה אותה לגיגית עם הצבע, התוצאה הייתה יפה דווקא, אבל הזהירו אותה שהצבע יכול לרדת בכביסה...

lollapalooza

New member
כן ../images/Emo122.gif

חולצה בH&M (בחיי שרוב הבגדים שם נראים כמו סמרטוטים, אבל החולצה ממש מוצלחת), ג'ינס בקסטרו (50 ש"ח אחרי תלושים, לא רע) ושלושה ספרים חדשים. בטח היו עוד כמה דברים, אבל הדחקתי...

למעלה