יש ביוץ!

rain31

New member
יש ביוץ!

היי בנות, לפני כמה ימים שאלתי האם יכול לקרות מצב שאין ביוץ עם איקקלומין.
אז לשמחתי הפס השני מדי יום התחזק והיום במקלון הביוץ היו שני פסים חזקים... האם זה אומר שאני מבייצת היום או מחר? והאם כדאי לקמפר בימים הקרובים כל יום או יום כן יום לא?

haych

New member
גם לי, וו הו!!

בדיקה חיובית היום, וזה כייף מכל כך הרבה סיבות...
אחרי כמה חודשים של ביוץ מוקדם, סוף סוף חזרתי לבייץ ביום 14.
אחרי אלוהים יודע כמה זמן, יצא לנו לקמפר פעמיים בספונטניות ובלי קשר לנסיונות להרות! ואז באה הבדיקת ביוץ-אז גם יצא שהקימפורים נפלו בזמן הנכון.
היו לי כאבים קלים מימין, יש תקווה לביוץ בצד הנכון��

לשאלתך, הביוץ צפוי תוך 12 עד 24 שעות, ככה שהוא יכול להיות גם היום וגם מחר.
בנוגע למתי לקמפר-הזרע שורד עד 5 ימים, הביצית גג 48 שעות. לכן ממתי שיש ביוץ הסיכוי להקלט נמוך יותר, צריך להתחיל את הקימפורים לפני הבדיקה החיובית ולקמפר עד לבדיקה החיובית ומקסימום עד יום אחריה, אחרי זה זה כבר חסר טעם. תקמפרו היום ומחר, אבל כדי להגביר סיכויים אני מקווה שקימפרתם גם בימים האחרונים.

rain31

New member
וואו כמה טוב לשמוע!!

אני ממש מקווה שזה החודש שלנו! מפחדת לפתח ציפיות כי בשנה שעברה שהמחזורים שלי היו מסודרים ומאוזנים עדיין לא הצלחנו אבל אולי לא ריכזנו באמת מאמצים, לא יודעת.
הפעם אנחנו באמת מאוד משתדלים לקמפר כמה שיותר, במיוחד לאחר שראיתי שהסטיק חיובי אמרתי לבעלי שמהיום כל יום בוקר וערב!
וזה לא קל , בשבילי התזמון והחוסר ספונטניות הורס את כל החשק המיני נשארו לנו מקסימום יומיים שלושה לקמפר - קטן עלינו. הלוואי ונצליח החודש בשורות טובות לשתינו ולכל השאר כאן בפורום, אמן!

haych

New member
הערה קטנה

אני לא יודעת אם אמרת את זה כביטוי, או שאתם באמת מקמפרים כל בוקר וערב :)
אז ליתר בטחון אציין משהו שקראתי.אסייג שקראתי את זה בפורום של האפליקציה לפוריות שאני משתמשת בה, זה לא ממקור רפואי, אבל כן היו הרבה תגובות שחיזקו את זה: לזרע לוקח 12-24 שעות להווצר, ככה שקימפורים בתדירות כזאת עשוים להזיק, כי הם לא נותנים לזרע הזדמנות להווצר. אומרים שאם אין בעיית זרע ידועה אז אפשר לקמפר כל יום, אבל כנראה שיותר מפעם ביום פחות עדיף...
אבל אתם ממש שפנפנים!
אני כשראיתי סטיק חיובי קימפרתי וזהו. עייפתי.. סה"כ היו לי 3 פעמים בחלון פוריות הנוכחי, מקווה שזה יעשה את העבודה.
לפעמים יש לי דקירות בימין, אז יש לי תקווה, ולפעמים בשמאל... קשה לי עם זה שאני לא יודעת החודש מאיזה צד הביוץ, הייתי צריכה לבקש מעקב זקיקים גם החודש.

שיהיה לנו בהצלחה!!!!!!!!!

rain31

New member
הלוואי והיינו מצליחים

פעם אחרונה היתה אתמול בבוקר והיום בערב חייבים כדי to seal the deal מה שנקרא כי היום זה היום העשירי ואז נוכל לנוח. אני חייבת להודות שהתעייפנו בימים האחרונים ונותר רק לקוות שהצלחנו איכשהו לקלוע לביוץ.

rain31

New member
אגב אתמול היו לי כאבים איומים בצד ימין

ודקירות כאלה..אבל נראה לי שזה גזים בעיקר כי אכלתי מלא בארוחת חג....

למעלה