יש באפי בגלגלצ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

android

New member
../images/Emo58.gif6x07ברדיו

יש את walk through the fire בגלגל"ץ....

קלואי1

New member
יש באפי בגלגלצ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואל מצטערת אבל זה מצריך כל כך הרבה סימני קריאה... שעות האזנתי לחרא מוזיקה בשביל זה!!! איזה כיף!!!

קלואי1

New member
../images/Emo58.gif6x07

Walk through the fire וגם המגיש אמר מלא דברים טובים על הסדרה... והסביר שהם עשו פרק מוזיקלי ושהם הוציאו דיסק והכל... יפה יפה... מי המעריץ שעלה להם על העצבים?? מישהו מפה??

קלואי1

New member
עכשיו יש את דיי דרימר!!!

זה שיר הדיכאון שלי!!! כל פעם שאני בדיכאון אני שרה אותו כדי להרגיש יותר טוב (אני מוזרה.. אני יודעת...) והם שמו אותו... איזה כיף!!! הנה המילים של השיר הזה אני מתה עליו!!! תחייכו קצת אנשים!!!!1 Oh I could hide neath the wings of the bluebird as she sings The six o'clock alarm would never ring but it rings and I rise wipe the sleep out of my eyes my shaving razors cold and it stings (Chorus) Cheer up sleepy Jean oh what can it mean to a daydream believer and a homecoming queen You once thought of me as a white knight on his steed now you know how happy I can be oh and our good times start and end without dollar one to spend but how much baby do we really need (Repeat Chorus 2xs) (break) (Repeat Chorus 2xs)

Better Man

New member
מה?

חרא מוסיקה? ב"קצה" יש מוסיקה משובחת לאוזנים טובות,שלך כנראה רגילות למוסיקה המחורבנת שיש בגלגלצ בשאר היום. חבל.

star lili

New member
טוב, לפי השם שלך ../images/Emo32.gif

אני מניח השיש לך טעם מאוד טוב במוזיקה אבל אני לא שומעת הקצה אפשר לקבל קצת אינדיקציה איזה סגנון יש שם בדרך כלל?

Better Man

New member
מוסיקה אלטרנטיבית

כמעט כל סוגי המוסיקה ,אינדי רוק, אלקטרוני,גראנג', פסיכולדיה וכו..

קלואי1

New member
אני אף פעם לא שומעת גלגלצ...

יש שם חרא מוזיקה בכל היום.. זה פשוט סוגים שונים אבל בשבילי זה אותו חרא.. הקשבתי לגלגלצ רק בגלל שאמרו בפורום שיהיה שיר מהמחזמר.

ShadowFlash

New member
.....

בדרך כלל אני לא שומע רדיו אבל אם אני שומע אז זה גלגלצ....

אני שומעת או גלגלצ או 103

הם דווקא טובים תלוי בשעות שאת מקשיבה.. למרות ש103 בשעות מסוימות יותר מצחיק ולעיתים אני סובלת 99 ששם יש פופ וטראנסים חביבים מאוחר מאוחר בלילה:) הכול הולך

melatonin

New member
אם אפשר רק לתקן אותך במשהו קטן

זה צריך להיות deal ולא dill

Better Man

New member
חבל כי

אני שמתי כאן כבר הודעה בנושא ב-5 אחר הצהריים, תסכלו יותר למטה ומאוד אהבתי את מה שקוואמי אמר לפני שהוא שם תשיר.

למעלה