יש את הלקוחות האלה

יש את הלקוחות האלה

לקוחות שסתם ככה, כי אני עייפה, כי הוא לא נחמד מספיק, או סתם בגלל ששמו מוטי שאני לא נחמדה אליהם. אבל לא סתם לא נחמדה אלה זה הגבול הדק הזה של ציניות חוצפה ונחמדות יתר שכזו. לדבר לאאאאאאאאט, לחזור 10000 פעם וכאלה. היום היה מישהו שנפגע מהשרות שלי ובאמת שלא מגיע לו אבל באותו רגע הוא היה היצור הכי מעצבן בעולם. אחרי זה אני חוזרת הביתה וזה קצת מציק לי ההתנהגות הזו, כי באמת שלא הגיע לו ובכל מצב אחר השיחה היתה שונה. מה עושים כנגד זה? גם לכם זה קורה?

מנסים להתייחס לכל שיחה, לכל אדם

כאילו הוא האדם הראשון שפגשתי ושירתתי, ולכן נותנת שירות מכל הלב. כרגע אני בחופשת סמסטר, אבל בלימודים עצמם אני גם עבדתי, בד"כ אחרי הלימודים וזה היה ממש מתיש, ובאתי ממש זוחלת על הריצפה אבל עדיין הכרחתי את עצמי פשוט לחייך, לנסות להנות מהעבודה (ובהחלט אפשר להנות אם רוצים באמת), ובאמת מקבלת תגובות חיוביות.

ברור שמנסים

אבל זה לא תמיד הולך, מקרים נדירים שלא הולך לי תאמת אבל כשזה לא הולך אז עד הסוף. אם להיות מגעילה אז עד הטיפה האחרונה...

זה כל כך יפה ה-

יחס כאילו כל לקוח הוא הלקוח הראשון שלי ולתת יחס כזה מ-דהים לכל לקוח בתמורה ל20 שח בשעה. לא יודעת מה איתך. אני רק בן אדם.

אז אני מרוויחה בדיוק כמוך, אפילו

כמה עשרות אגורות פחות, ומשתדלת כן לתת יחס כזה, ועובדה שיש תמורה לעניין, כי מקבלת מחמאות ואפילו אנשים שואלים אותי מתי המשמרת הבאה שלי הספציפית בחנות כדי שאני אעזור להם בקנייה.

תשובה ...

הולכים לפסיכולוג ומנסים ביחד למצוא מה קרה לך בילדות שאת מתנהגת בצורה כזו ולאחר מכן מנסים לסגל אישיות חדשה

עכשיו אני מבינה את מרכז ההערכה

באמת לא הבנתי בהתחלה למה שואלים אותי שאלות מוזרות על היסודי ואיך הסתדרתי עם הילדים בכיתה א', אבל עכשיו אני מבינה שהם בודקים את זה כי הם לא רוצים לקבל אנשים עם טראומות מהילדות שמשפיעות על האישיות שלהם

אסור לקחת את זה הביתה.

חייבים ללמוד לעשות את הסוויצ' הזה בראש כשנגמרת המשמרת. אם לא הייתי יודעת לעשות את זה, זה היה רודף אותי, והייתי אכולת יסורי מצפון על כל סיום שיחה. יש לי זמן מסוים שאחרי שהוא עובר, אני חייבת לסיים את השיחה, לכאן או לכאן, אבל לכי תסבירי את זה לדודה בלומה מהצפון שרק רוצה לפרוק את צרותיה בטלפון גם אחרי שקיבלה מענה לבעיה הספציפית שבגללה היא התקשרה...

הא.

מכירה את זה.. תכלס קורה לי מלא. כשאיזה אידיוט נופל עלי וצועק ולא מקשיב (וצועק וצועק וצועק) ואחרי כזאת שיחה מגיע אלי לקוח , שכועס עלינו על שטות, ואפשר ברגע להסדיר, אבל אני עוד בטירוף של הלקוח הקודם, ויאללה צעקות, בלאגנים
וגם סתם עצבים לא קשורים, כי מילא רק הלקוחות היו מעצבנים. ות'אמת? לקוח נפגע מהשירות? לא היית נחמדה אליו? ביג דיל. זה עדיף מאשר שהוא ייפגע בחיוב שלו. ואז הוא יצטרך לעבור 10 נציגים חייכנים ואדיבים ושירותיים, עד שמישהו יטרח להחזיר לו או לסדר לו. אז וואלה, עדיף להיות פחות נחמד ויותר יעיל לפעמים. אהה וללקוח יש בעיה עם זה שאני עצבנית? שיבקש ממי שמשלם לי את המשכורת לממן לי כדורי הרגעה גם

דיקלוש99

New member
מוכר מאוד מאודדדד

אין מה לעשות זה קורה.. לקוח מעצבן ואת הופכת לצינית וקצת מתנשאת.. אנחנו בני אדם וכמה שאומרים לעשות סוויץ' ולהתעלם לא תמיד מצליחים, לקוח אתמול שיגע אותי במשך 20 דקות ושאל מיליון ואחת שאלון עד שבסוף אמרתי לו פשוט תנסה בעצמך זה המטרה אז הוא אמר שאם אני הייתי מנסה למכור לו איזה חבילה הוא לא היה קונה בחיים.. או לקוח אמר שאמר לי שהוא מרגיש שאני לא נהנית לדבר איתו אז אמרתי לו אין פה בכלל קשר להנאה אני כאן כדי לעשור אבל הייתי מתה לומר לו לא רק שאני לא נהית אני די סובלת כי הוא היה ממש נוראי.. טוב היתה לי משמרת זוועה אחרי שחודש לא עבדתי, מה שאני מנסה לומר שזה קורה לכולם... ואין מה לעשות..

fifth quadrant

New member
היום.

היה לי הפיוז הכי קצר. אבל יש את המצחיקים - אוי אני כבר מבלבלת לך את השכל 20 דקות. טוב יש לי רק עוד שאלה.

למעלה