אז בקיצור זה אתר שכולו גלריה שלמה על מייקל! שבא התמונות מחולקות לפי נושאים כמו למשל: קליפים: bad כל התמונות של הקליפים של הדיסק... טוב נו בטח לא הבנתם כלום... אז בקיצור לקחתי משם תמונות והכנתי רקעים, והנה הם: 1. זה Bad
כל דבר הוא רוצה שרמה גבוהה! מי אני? אומן? ואן גוך? באמת! אני לא אומן, ומה זה לא היה לי בא לשים את זה כאן! בגלל זה ביקשתי את האימייל שלך, כי עליך אני סומכת! ספרי לי קצת על עצמך... אני אורית בת 16 מחדרה, מספר איסיקיו 155440026 אימיילים: oritosh2002hotmail.co.il [email protected] בשביל מה צריך פורום הא?
בת 15 מגדל העמק (ליד עפולה) אייסיקיו יהיה בעדו חמש דקות (אני מורידה) אי מייל את יודעת. ואני חולה על מייקל בדיוק כמוך אבל אין לי כל כך הרבה הזדמנויות כמו שלך כדי להשיג חומר עליו. את במקרה כתבת פעם לראש אחד משהו על מייקל?
לא הבנתי למה הרקעים האלו מפריעים לך כל כך, אבל אתה יכול למחוק אותם. למה סתם לרדת על אנשים...? בכל אופן, אשמח לראות את הרקעים שהכנת.. גם אם הם לא מוצלחים במיוחד... Be careful what you do... dont go around breaking young girls´ hearts...
ולא הייתי על המחשב, בגלל זה לא הגבתי... ובקשר לרקעים, אני לא ידעתי שאת עשית אותם... חשבתי שזה מהאתר שאת אמרת, אז התכוונתי שבשביל אתר זה לא מיוחד. אבל בשביל בנאדם שלא מומחה, זה דווקא רקע טוב מאוד!