יש אפשרות

יש אפשרות

להשתמש בvst ‎ אחד בישביל סאונד ובאחר בישביל אפקטים לדוגמא בסאונד של של אורקסטרל ולשיך לו אפקטים של מינימוג? האם זה נקרא rewire ‎ ? ועוד אשמח אם תוכלו לכתוב מפרט מחשב ז``א מה הרכיבים החשובים (חוץ מכ.קול ) שצריך להשקיע בישביל רמה נורמלית של מחשב אולפן ‏ תודה מראש

HeavenlyB

New member
חלק מאפשרים וחלק לא

פשוט תבדוק ברשימת הפלאגינים של ה-Inserts אם האפקט קיים. לרוב אם הוא קיים, אז הוא מאפשר את זה.

HeavenlyB

New member
מז"א?

פותחים ערוץ מידי, בוחרים ב-Input את המקלדת שליטה, פותחים את ה-Morphoder ושולכים את היציאת של הערוץ מידי אליו, וזהו. כמו כל כלי VST אחר.

לא הבנתי

כל VST אני פותח בVST INSTRUMENTS ‎ פה זה פלג של waves ‎ כשאני פותח ערוץ מידי ביציאה אני מחבר לvst ‎ ופה אני רוצה לשייך לפלג הנ``ל לא הבנתי את התשובה

HeavenlyB

New member
אוקיי, אז אני מתבלבל בין הפלאגינים

יש פלאגין של פאדים עם שם דומה. השליטה עליו דרך מקלדת לא תמיד עובדת. קרא את ההוראות שלו, שם זה כתוב
זה תלוי בגרסת הפלאגין ובתוכנה המארחת.

kontakt

משום מה אני מפעיל אוטמציה על הערוץ וגם על הסמפלר R W ‎ ומקליט ואח``כ הוא לא מגיב מה שבvst ‎אחרים כן פועל מישהו יכול לעזור?

ד``א

אריאל אתה נותן שיעורים פרטיים? ‏..............................., ‏................................ ‏................................ ‏...............................

HeavenlyB

New member
לא ממש

כי אני לא מוסיקאי. אני יכול ללמד את הצד הטכני של השימוש בתוכנה, אבל קצת קשה אם אין מי שינגן לצורך ההדגמה

למעלה