יש אפשרות להשתמש system.web.mail בVBA?

e1ami

New member
יש אפשרות להשתמש system.web.mail בVBA?

אני רוצה לשלוח MAIL שלא באמצעות ה OUTLOOK (בגלל ההודעה המעצבנת של הבטיחות שלהם) מצאתי אפשרות בדוקטור VB לשלוח ע"י system.web.mail אני לא מצליח להעביר את הקוד ל VBA יש למשהו מושג איך זהו הקוד:
Imports System.Web.Mail Dim Mail As System.Web.Mail.SmtpMail Dim MailMsg As New System.Web.Mail.MailMessage Dim Attachment As System.Web.Mail.MailAttachment Dim DisplayName As String Dim EmailOut As String Dim RecipientEmail As String DisplayName = "My Name" EmailOut = "[email protected]" RecipientEmail = "[email protected]" Mail.SmtpServer = "smtp.gmail.com" MailMsg.from = "\" & DisplayName & "\ <" & EmailOut & ">" MailMsg.To = RecipientEmail MailMsg.BodyFormat = MailFormat.Text MailMsg.Subject = "äåãòú áãé÷ä" MailMsg.Body = "àðé îðñä ìùìåç ãåàø àì÷èøåðé" Attachment = New MailAttachment("c:\file.txt") MailMsg.Attachments.Add (Attachment) Mail.Send (MailMsg)​
כמו כן האם יש אפשרות לבטל את הודעת האבטחה המעצבנת של OUTLOOK ? ממש תודה !

גרי רשף

New member
מדוע אינך מצליח להעביר ל-VBA?

הגדרת References מתאימים? אינני מכיר את הטכנולוגיה, ואם זה יעבוד- אנא עדכן אותנו!

e1ami

New member
הגדרתי . רק שיש פקודות שאיני יודע את התחליף

שלהם. לדוגמה Imports - אני לא יודע אם צריך לקרוא לאופציה הזאת ב VBA. ואם כן איזה פקודה עושה זאת ? (using) ? כמו כן ,ואולי בגלל זה ההגדרת משתנים לא עובדת. למרות שהוספתי את References המתאימים והאם ניתן בהגדרת המשתנים לכתוב את הפקודה NEW ?

גרי רשף

New member
אני מתחיל להבין..

יש לי הרגשה שאתה מנסה לעבוד באקסס עם VB.Net ולמיטב ידיעתי זה לא יעבוד.. יש לעבוד עם VBA שזו גרסה של VB6. אשמח לשמוע עדכונים בנושא (אם הדברים אינם כפי שתיארתי).

e1ami

New member
אכן,תודה לשניכם.זאת התשובה שקיבלתי בפורום..

שם גם יעצו לי לנסות ולעבוד עם WINSOCK . יש לכם מושג אם או איך זה עובד ? נ.ב. יש לציין שגילגלתי וראיתי קוד שאמור לפתור את הבעיה של "הודעת האבטחה" של ה OUTLOOK הקוד מנסה להיכנס לתיקיית ה OUTBOX של הOUTLOOK ושם לשתול את ההודעה . ניסיתי את הקוד . כנראה שבאחד עדכוני האבטחה שינו את זה . וגם בדרך הזאת מופיעה ההודעה. אם יש כם עוד דרך אשמח לשמוע .

e1ami

New member
מצאתי קוד לשליחת דואר שעובד בעזרת WINSOCK

אנסה אותו . אם יהיו לי עדכונים או בעיות אעלה אותם .

ציפי81

New member
../images/Emo31.gif

זה לא יעבוד. אין דרך לעבוד ב-VB רגיל - או VBA - עם דוט נט. אתה יכול לשאול על זה בפורום דוט נט - 831. הפקודה imports לא עובדת בלי שבתוכנית יש reference ל-dll המתאים, וכמובן שדוט נט פריימוורק צריך להיות מותקן. בכל מקרה, dll של דוט נט הוא לא dll רגיל והפונקציות שלו אינן חשופות ליישומים חיצוניים אלא אם כן עברו עיטוף מיוחד.

למעלה