יש אנשים

Thestral

New member
יש אנשים../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

שלא כמוני או כמוכם. יש אנשים שאת כל חייהם מבלים בספרים, ראשיהם כבר חבול ושפוף מרוב הסתכלות למטה על הדג המכובע. יש אנשים, שאינם יודעים טלויזיה מהי, שאינם יודעים הסתלבטות מה זה. -נס ציונה/2004 ס. ס. היא ילדה ג'ינג'ית שכבר שנה נבצר ממנה אור יום. היא שקועה בבני, בפרקים באקולוגיה לכיתה ב' אנזימים וכו' כימיה ושטויות. פעם אחרונה שס. ראתה טלויזיה, היתה לפני 7 שנים כשראתה את אמה בפעם האחרונה. היא לא יכולה לשבת על הספה עם פופקורן ממתקים לחם חיטה מלא ותבשיל אדום, רבוץ ולהשמין בזמן שהיא מזינה את מחה בתכנים שלא יתרמו לה בשום צורה לעתיד. הייתם מדמיינים את עצמכם במצב הזה
אנחנו לד"מ(לא לדג המכובע) ואנחנו פה כדי לשחרר ילדים כמו ס. הצביעו לעצומה זו עכשיו, בתוספת קטנה של תרומת זרע, ותקבלו שקית אורז פרסית חינם כאות תודה על תמיכתכם. בזכות אנשים כמוכם, אולי ס. תוכל לראות ערוץ ביפ, כבר מחר...
(הצביעו עכשיו
)

Gizmo15

New member
../images/Emo45.gif מצביעה../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

אנחנו איתך, ס.

Kouryuu

New member
:>>>>>>>>>>>>

אני מצטערת, ס., אך ההודעה הזו שעשעה אותי קמעה. אך אל דאגה, אני איתך, באש ובמים. אני בעד העצומה, הו כן. הגידו כן לשחרורה של ס.!

סיימתי |מזיע|

סיימתי לסכם 140 עמודים של זיוניי שכל, פלוס שטפתי כלים והכנתי קנקן תה (ומיליון כוסות קפה. אח, הבטן) זה לקח לי 24 עמודי פוליו. תחת. אבל עשיתי תרשימים צבעוניים וכאלה. להרוג את הדג המכובע!!!

הפעם לא ../images/Emo3.gif

אבל אולי עכשיו אני אעבור על הסיכומים ואשתמש בו (הפרצוף שלו דהה
הוא הפך לצהוב)

Me 4eVer

New member
למה הידיים שלו במקום של הרגליים?../images/Emo2.gif

השתמשי בו בחוכמה.

Me 4eVer

New member
ראיתי עם ס. ביפ שבוע שעבר!!:X

היא משקרת בשביל ההטבות.
ואני די בטוחה שהיה גם תבשיל, או אולי משקה, אדום מעורב בעניין. >.> מיץ סלק זה אוכל או שתיה?

למעלה