יש אנשים שיאמרו ..

יש אנשים שיאמרו ..

יש אנשים שיאמרו .. שהחיוך הוא תסמונת לעצב .. יש אנשים .. שיאמרו..שהריקוד הוא התפרקות ..לצער יש כאלה שיטענו...שהליטוף ..בא ..להזכיר לנו ..שהגוף רעב ישנם .. שיחבקו ...כי הפחד אותנו גומר כמה מהם .. יאמרו שהשנאה .. נוחה מהאהבה .. והכל מסובך ..כי יש אותך .. את השמש את מאפילה .. למראך .. הירח את עצמו כיסה .. בגללך .. כל מה שהם אמרו ..נראה כשטות גמורה . יש אנשים שאמרו שאין מחר ... יש כאלה שיקשיבו רק לעבר .. ישנם שיגידו ..שלאוהב כבר מאוחר שקשה להסתכל על השלכת .. שעדיין עדיף שמיכה שקר שלאף אחד אין כוכב .. וקופידון .. הוא רק מיתולוגיה לאדם מאוכזב והכל מסובך ..כי יש אותך הכל מוזר .. תמיד אצלך הכל הפוך .. הריקוד ...הליטוף הרעב של הגוף ... אבל ההוכחה .. שהשנאה נוחה מאהבה .. גם לידך תצוף .. יש אנשים שיאמרו שאני חצוף .. אז יש אנשים ותמיד הם יאמרו .. ויש אותך ..שמשנה את הכל .. יש אותך .. שהכל צפוף .. מהסוף להתחלה יש אותך .. מהתחלה לסוף .. שתמיד את ראשי יסחוף ..

רותי ב.

New member
יש אנשים שיאמרו

כל מיני דברים, והכי חשוב מה שאתה מרגיש. אגב, זוכר לפני מספר ימים שכתבת שיר על `משעמם`, ושאלתי אותך אם אתה מכיר, ולא הכרת, אז גם השיר הזה, מתחיל במילים `יש אנשים`. הנה המילים: יש אנשים שנהנים מהחיים יש אנשים שטוב להם, וגם נעים יש המוצאים ענין בעצם הקיום אבל אני, מת, משעמום הן בשלשות באות אלי ברחוב רצות הן אחרי הו, מה כולן רוצות פה מחיי, משעמם אחת דורשת בשלומי כל כך נלהבת בשבילי לבסוף היא גם יושבת בשבילי משעמם אומרים שבשמים יש כוכב למי יש כוח להביט עליו אומרים שהים הוא כחול בשבילי זה פיהוק אחד גדול אני אוכל קבב כפול עם חומוס וצלחת פול אז אני חוטף דלקת כלי עכול משעמם יורד לו גשם פתאומי אז היא נרטבת במקומי אחר כך עוד שואלת מה שלומי משעמם מראים לי את תפארת הבריאה מראים את הזריחה והשקיעה מראים לי שדות ירוקים זה אצלי מעורר רק פיהוקים וואוו, וואוו ווואוה ווואוו וואו וואו קפה תביא אל מטתי ותתקן את שמיכתי אפילו אם אני לא לבדי משעמם משקל תורידי במקומי סליחה תגידי במקומי וגם תינוק תולידי במקומי משעמם הראו לי את האלפים הגבוהים סידרו לי רנדוו עם אלוהים זה טוב זה אולי מרתק אך אני לא הפסקתי לפהק יש אנשים שנהנים מהחיים יש אנשים שטוב להם, וגם נעים יש המוצאים ענין בעצם הקיום אבל אני, מת משעמום בוקר טוב, טולי (-:

dafnapal

New member
גם ממני

טולי נשמה חג שמח וכל טוב עוקבת כאן אחריך לפעמים לפעמים גם מדבר אלי .....

למעלה