יש אנשים מצ'כיה (פראג)

d h t

New member
שלומית, טוב שיש מליצי יושר.

ולעיניינינו (יותר מדי נונים). למה הכוונה למצוא עבודה? בתור מוכר נעליים? אם אתה יודע צ'כית - אז כן. מה אתה יודע? איזה סיבה יש לצ'כי להעסיק אותך? לדעתי עדיף לנסות דרך חברות מהארץ, בתנאי שיש לך מה להציע. לגבי גילאים, 24 - 34, אני מכיר לפחות 20, ויודע על עוד 20. בהצלחה.

qyam23

New member
ואללה אתה גר בפראג?

איפו אם עם אפשר לשאול ? אני מתקוון לעבור לצכיה בקרוב יש לי נסיון איתה רציתי לשאול אותך מה המצב שם (חוץ מהקור
) אלון

Bambi Prague

New member
ואללה כן...

מה ההפתעה??? קודם כל יש הרבה ישראלים בפראג, כאלה שחיים כאן מבחירה, כאלה שנשלחו מהעבודה וסטודנטים... פראג היא עיר נהדרת למחיה, זולה (יחסית) לאירופה, מערבית במידה מספקת, ואיכות חיים שלא תמצא בעיר בירה אחרת באזור.... איזה נסיון יש לך עם פראג?!?!? ומה אתה מתכנן לעשות כאן? (אם מותר לשאול)

qyam23

New member
היי עופר

ניםיון עשיר מאוד עם פראג !!!! פעם הייתי סטודנט בעיירה בשם פודברדי ולאחר שנה עברתי לפקולטה לרפואה בפראג 1 כמו שאתה מבין אני כבר לא שם
אבל .... עדיין חולם עלייה רציתי לשאול אותך מה הסיכוי למצוא עבודה היום אלון נ.ב לפני שנתיים לא היו ישראלים בפראג (הכוונה לצעירים 21-25) [email protected]

Bambi Prague

New member
VI

לגבי עבודה... באיזה תחום???? באופן עקרוני יש כאן תמיד הזמנויות טובות ויש הרבה ישראלים, אבל השכר כאן הוא נמוך יחסית (גם עלות החיים נמוכה בהתאם) תרשם באתר חבר'ה ויש שם רשימה של ישראלים בפראג... יש המון צעירים, אני אמנם פחות בקשר איתם אבל הם כאן. לפני 10 שנים חיפשתי בנרות מישהו לדבר איתו עברית והיום אני מחפש בנרות מקום להתחבא מהעברית... אבל זה כבר סיפור אחר.

למעלה