יש אמת במה ששמעתי ?

WxHxNx

New member
יש אמת במה ששמעתי ?

רוצים להפסיק את הטיסות לפולין בגלל "חוסר תקציבים" ??? מי עוד שמע על זה ? למישהו בכלל זה נראה הגיוני !??! (אני לא מדבר מדאגה שאני לא יצא, לפי מה שאמרו לי (ההורים!
) זה שרוצים לעשות את זה משנה הבאה..)

EverMan

New member
יש אמת.

רוצים להפסיק את הטיסות לפולין כי הרבה ילדים מחוסרי יכולת לא יכולים לצאת. בגלל שהשנה אין מלגות לילדים מחוסרי יכולת אז הם אינם יכולים לצאת , ויוצא מצב שרק העשירים יכולים.

WxHxNx

New member
דווקא זאת השנה השנייה

שלבתי הספר בנגב מחיר המסע 500 דולר אני לא שמח מזה שילדים לא יוצאים למסע בגלל בעיות כלכליות אבל עדיין הטיול הזה חשוב מידי בשביל לבטל אותו! ואני מכיר אנשים שכן יצאו לטיול בכך שהם עבדו בבית הספר ובית הספר עזר להם בתשלומים לבטל את הכל גם לילדים שרוצים לצאת וכן יכולים זה פשוט בושה.

EverMan

New member
באופן כללי זה נכון , אבל לא מדובר

רק על בתי ספר בנגב. מדובר באופן כללי. השנה יש למשרד החינוך הרבה פחות כסף בגלל המיתון והתקציב הדפוק , אזי אין למשרד החינוך את הכסף לעזור להם.

WxHxNx

New member
זה עדיין לא אומר

שצריך לבטל את המסע לגמרי יש המון דרכים בהם אפשר לממן את הטיול לאו דווקא ממשרד החינוך אלא מהתלמידים ו\או עזרה מבית הספר כמו אצלנו.. לבטל את המסע לגמרי ממש בושה צריך לנצל כל רגע שיש עדיין אנשי עדות בעולם מה החוכמה אחרי שהמצב יסתדר להחזיר את הטיולים אבל כל אנשי העדות כבר.. ולא לשכוח את הפיספוס של השכבות שלא זוכות להיות במסע הזה. המסע הזה משרת את המטרות של משרד החינוך פי 100 מאשר שירת ההימנון כל בוקר והצדעה לדגל.

EverMan

New member
ידוע ...

אבל מאיפה אתה חושב שהסיוע של בי"ס בא ? ממשרד החינוך ! ולמשרד החינוך אין כסף לזה ...

WxHxNx

New member
כמובן שהתכוונתי למשלחות נוער

אממ מסע לפולין אין לי מושג איך לקרוא לזה..

N a V e

New member
שמעתי על זה משהו,

לשם השוואה,אני טס לפולין ב-1 באוקטובר,ממש אחרי סוכות. אז ככה,אצלנו המחיר הוא 1006 דולר(+30 דולר תשר למלווים).המחיר גבוה מאוד,אני בכל אופן יכול להעיד ששילמתי בערך שליש מהכסף לנסיעה הזו.עבדתי בקיץ כדי להשקיע את הכסף בנסיעה,מפני שאני יודע שלמרות שההורים היו מוכנים לממן הכל,אני מעוניין להקל עליהם כמה שיותר. מס´ הנוסעים מהבי"ס שלי קטן כל שנה,כנראה בגלל עניין התקציבים.אבל כמו הדוגמא שלי יש לי עוד מס´ דוגמאות של ילדים שעבדו בקיץ כדי לממן,חלקם אפילו את כל המסע בכוחות עצמם. אין מה לעשות.זהו עסק יקר,ועוד בבי"ס שלי הלינה נעשת בבתי מלון בעלי שם בפולין,ולאחר המסע,אני אוכל להגיד לכם עד כמה המלונות משמעותיים להצלחתו של המסע.לפחות מבחינתי.

shiri_b

New member
לפי מה ששמעתי לא יבטלו את זה

כי לימור ליבנת מתנגדת שיבטלו. אמרו שזה טיול יקר שרק מדגיש את הפערים שיש, ואם הוא כל כך חשוב אז שהמדינה תממן אותו ואם לא אז שילמדו על השואה מלוחמי הגטאות. לימור ליבנת אמרה שהיא חושבת שזה טיול שהוא חובה והם הוסיפו משהו מיליון או חצי מיליון ש"ח (לא ממש זוכרת) לקרן של הנסיעה והם כנראה בשנים הבאות רוצים לממן את האבטחה בטיול... נראה מה ייקרה.

למעלה