יש אלוהים!

יש אלוהים!

אפילו כמה וכולם בקבוצה שלי, אלילים קטנים! חזרתי מטיול פסח ואין לי כוח לקרא את כל ההודעות... אבל שיניתי את החתימה שלי לכבוד פסח! :)

S a l i t

New member
אין אלוהים!

סתם היה לי בא להתרעם עליך מה קורה טיילר? הכל טוב? יש אלוהים? בלאגן וזה?

לירום

New member
אין אלוהים!

יש גנבים... אין סנדות?? הולך ליות מחנה פסח גרוע עם אוהלים משמיכות ומקלות של מטאטא

זורקה

New member
לירום לא יהיה גרוע!!!!!!!!

נכון שגנבו לנו כמעט את כל הסנדות, אבל אנחנו נעשה לחניכים את המחנה הכי כיף שיכול להיות!!!! זה התפקיד שלך בתור מדריך. אנשים.. למה לכם לגנוב סנדות?? למה? למה לעשות כזה עוול למועצה תמימה???

s h e e p i t

New member
מה רע ?

ועוד אומרים שאנחנו סנובים!... אנחנו תמיד בונים אוהלים עם מקלות ושמיכות וזה במקרה הטוב השנה בכלל אין אוהלים רק סככה

לעזאזל עם הגנבים האלו..

גנבו מכפר מונאש המון ציוד בטיול ז'-ח'.. ציוד שהיינו אמורים לקחת ל-ד'-ו' (מחר) לפחות מצאו את הכלב גז שלנו וגם סיר , אחרת גם במחנה הזה לא היה אוכל עד אמצע הלילה. אבל הקערות, הכפות, הכירה וכל החברים- הרי ידוע שלכפר מונאש אין תקציב בשמים אז מה הזנות הזאת?! קורה.. גם על זה נתגבר (בזכות הסניפים-אחים)

kedeman

New member
חחח באסה!!!

אל תדאגי בערך כל הצוות הבוגר שלכם נמצא במחנה בתפקידים בכירים כבר ידאגו לכם... אבל חוץ מזה... אני זוכר שויתקין אחרי כל מחנה חזרו עם הר של ציוד וסימנו אותו.... אז.... או שגם בת חפר ידועים בזה שהם "מרוויחים" ציוד וגם עולותיים, בר-חן ואני מצטער אם פספסתי סניף מסויים :) בכל אופן... מחר חלוץ!!!! אז להתראות אתכם בשישי/שבת/ראשון/שני (תלוי מתי אני אהיה במחשב שוב...) וגילי... איתך להתראות עוד יומיים!!

או שהאחים שלנו ידאגו לנו..

ויש לנו הרבה אחים! גם חוגלה וגם גאולי תימן-אליכין , שהם כולה 15 חניכים אבל מספקים את המנגל מהמפקדה נדרוש קירור של מזון מיוחד וחסר קמח בשביל אחת החניכות וממפקדת המפקדה להחזיר לנו את המפתחות של החדר הדרכה שהיא לקחה ממני ומאופיר לפני שבוע בערך ולא החזירה ובגלל זה גם נאלצנו לפרוץ היום שוב ושוב לחדר ההדרכה.. קורה. באמת הזכרת לי לסמן מחר בבוקר את כל הציוד שכן יש לנו (עוד דבר לעשות בבוקר.. שעה לא תספיק) על בת חפר ועולותיים לא ידעתי שהם גונבים אבל קיבינימאט! בר-חן בזזו מאיתנו המון במחנה קיץ ועוד אנחנו איתם בפלוגה! נורה לכולם לסמן גם שק"שים ותיקים תתראה איתי מחר אני יוצאת עם הקבוצה שלי-ה'-ו'!

rinani

New member
וואי במחנה כל כך קיפחו אתכם...

אבל אנחנו אביחץ אימפריה תרמנו לכם מה שיכלנו!

באמת?? איך קיפחו?

איך עזרתם? (תודה, אגב) במחנה שלנו לקחנו את שלושת הקערות שמצאנו במחסן המבולגן בכפר ואחרי נקיון יסודי הן היו אפילו כשירות לאכילה (אכילה מתוכן.. לא אותן) ואיך שהגענו למתחם של היום הראשון ועמדנו להתחיל להכין ארוחת ערב גילינו שהן נגנבו.. אכלנו באיחור של שעה וחצי!! לא רק בגלל זה אלא בגלל עוד כל מיני סיבות.. בלאגן. בכל אופן- שאלנו קערה ממכמורת לארוחה הזאת ובבוקר ראינו שני מדריכים מחי"ה שוטפים את הקערות שלנו אז לקחנו אותן ושאלנו למה הן אצלם והם עונים בתמיהה "מה? לא ידענו שזה שלכם.. מישהו נתן לנו אותן.. אין לנו מושג מי זה" כ"כ קשה להבין שקערות הן של כפר מונאש אם כתוב על כל אחת מהן בגדול "כפר מונאש"?!?! מעצבן!

דווקא היה מחנה די סביר

במטה יהודה לא היה כבר 10 שנים מחנה פסח. והיה נחמד. בלי קשר ממש כנראה שאני שיחדה שתצא לטיול ט'-י'ב... אז לכולם אני מאחלת לא תצטרכו להוצאי תגרון שלכם על חניך מופרע, שלא תתיבשו שעה עד שכל הפלוגה תבוא ושלא ישכחו ת'מושב שלכם בחולקת תעודות...אגב היה טקס אש בן-*@#!. וארז לוין(נראה לי) שהיה גרעינר שנה שעברה היה במחנה-מוזר.

טוב תיקון טועות...

עקב תכלות טכניות(מחנה פסח) לא העיברו לנו ת'מידע שאין טיול. ואגב אני כותבת כמו עילגת כי אני,די עילגת אחרי מחסור בשעות שניה... ניסיתי להתכונן לבגרות בביו בזמן שהחניכים הלכו לישון במחנה. אז אני אלך לישון ותחזיקו אצבעות שאני לא אכשל(די סגור שכן) יאללה ביי (אווווף שכחו ת'מושב שלנו בסוף המחנה!!)

kedeman

New member
שיהיה לך הרבה הצלחה במבחן!!

ואת היית כמעט היחידה מכל הארץ שיצאה ל-ט-יב אז בטלו אותו..... אני חושב שצריך להוציא סטיקר כזה "גם אני נרשמתי לפסח ט-י"ב" לא צריך להוציא אפילו כל כך הרבה עותקים ממנו....

למעלה