יש אלוהים?

the real flea

New member
יש אלוהים?

בזמן האחרון יצא לי לחשוב הרבה על כל העניין של הדת, וכמה שאנשים אומרים שדת היא דבר נפלא. אבל הדת מביאה לנו רק צרות בימים האחרונים, כל אחד נלחם בשביל הדת שלו, בשביל המקומות הקדושים, זה נראה לכם הגיוני? לי זה לא. ותוך כדי זה שמתי לב לכל כך הרבה דברים לא הגיונים בתנ``ך, וכבר בפרק הראשון של בראשית יש כל כך הרבה דברים לא הגיונים. ואותו אלוהים איפה הוא היה בכל שש השנים הנוראיות ביותר בהיסטוריה של העם היהודי, השואה. אני יודע שאני מסתכן בתגובות נוראיות בכך שאני כותב את זה אבל אני רק רוצה להבין איפה האלוהים הזה היום ואיפה היה במלחמת יוםפ הכיפורים, ואיפה הוא היה בשואה.

טרבלסי3

New member
ממש לא

אפילו תזכה לתגובות מסכימות יותר אבל אני רוצה להגיד לך שאלה שאלות נורא אבל נורא נפוצות בקרב הדור הצעיר ואני רוצה להגיד לך שיש תשובות אבל בגלל שכבר לא בא לי לדבר על דת בפורום הזה אני לא יענה אבל אתה יכול לשאול בפורום הדתיים שם תקבל תשובות בשפע ואני מבטיח לך שתבין הכל! ממני א.

נעמתוש

New member
(זה עמיתוש...) לא נעמתוש!

אם, אתה די צודק. אני לא מבין איך בכלל נבנו הדתות ולמה. איך זה עוזר שכל נלחם על שלו, נלחמים אחד עם השני, ומנסים להתרבות כמה שיותר, אני חושב גם בלי תגובות יותר מדי זועמות, שבלי דתות היינו חיים יותר טוב. דת אחת, עולם אחד. חיים בשלום... עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
תראה

מי שמאמין באלוהים יפליץ לך תגובות מהשרוול להראות שאתה טועה. מי שכמוני לא ממש מאמין באלוהים כנראה יסכים אתך..

טרבלסי3

New member
יפליץ על התגובות??!!!!

מה זה אומר? ואני מאמין באלוקים ולא אומר כלום על התגובות שלו תראי בעצמך מה כתבתי בתגובה למטה ובלי ירידות מיותרות אוקי? ממני א.

למעלה