יש אלוהים

יש אלוהים

(לא שלא ידענו קודם) ערן עובד יחד עם מסנר על דיסק חדש. ביום שישי במרתף 10 זכינו להופעת בכורה (ראשונה ראשונה) לשיר (משהו על "להוציא את הגוויה מהחדר" וסליחה שאני לא זוכרת את המילים) הם כל כך טובים יחד. כל כך טובים שאפילו לי אין מילים להביע את העונג. היה שווה לשבת על הריצפה במרתף העינויים. (אבל היי, מסנר וערן, באלפנט עוד לא הייתם, מה קורה?) תגידו, למסנר יש אתר? מייל? משהו? אהה, ואלונה דניאל הופיעה לנו באוניברסיטה עם קורין אלאל ושרה קצת איזה כייף שהיא חוזרת להופיע ולא רק לתופף, נכון? יאללה תהיו רעים ושיהיה לכולנו שבוע נפלא

osn

New member
איזה כיף

ושוב אני צריכה להתנצל בפני עצמי על שלא הייתי.... היה משהו מספיק חשוב לעשות באותו זמן,אז.... כיף לשמוע שהם עובדים יחד על דיסק חדש, נמתין עד הפעם הבאה לראות אותם.

לא, שום מידע

והדיסק עוד רחוק, הם הרי עדיין בשלב הכתיבה ובכל זאת אני שמחה שהם מקדישים גם לזה זמן כלשהו שהרי הוא עסוק בכל כך הרבה דברים אחרים אולי מישהו פה יודע יותר, אני לא.

bleeding guitar

New member
זה שערן עובד על דיסק אני יודעת ../images/Emo168.gif

בהופעה האחרונה שהיתה בלבונטין הוא גם שר שיר חדש, אבל אז לא דובר על קשר עם מסנר. מה שכן עכשיו ממש פיתחת לי ציפיות על ההופעה של ערן ומסנר בתמונע (26.1). לא אין למסנר שום אתר, לא שידוע לי. ואלונה דניאל עד כמה שידוע לי אמורה להוציא דיסק חדש בקרוב, בהחלט כיף שהיא חזרה להופיע.

ההופעה שלהם,

היא אותה הופעה עליה כבר כתבתי פה במאי. מבחינת סדר השירים - אותה הופעה בדיוק. אלא שבמרתף הוא דיבר יותר בין שיר לשיר, סיפר, שיתף אני חושבת שהוא מרגיש יותר "בבית" בהופעות כאן, בחיפה. ובכל אופן נותן מעצמו המון. היה נפלא. מקווה שיהיה לא פחות נפלא בתמונע, ספרי לנו אם תהיי ואם הוא ישיר שיר חדש.

ישששש

(כי לפעמים במשא ומתן מורידים אותנו נמוך, ואני אוהבת שמורידים נמוך וכד.) זה נמוך מדי לפורום הזה אז נסתפקה בזה ואם כבר נמוך, ורגע לפני שיפית מוחקת אותי, זה מה שכתבתי על ההופעה הזו במאי: מים גנובים (כניסה מעל גיל 18) חג שמח.

bleeding guitar

New member
חלילה שיפית תמחוק אותך ../images/Emo168.gif

תרשמי מה שאת רוצה יקירה. מצידי נהפוך את השם לפורום סאדו מאז חחח

למעלה