יש אין שם ??????

R a c h e li

New member
יש עוד כמה....

שאוהב לעשות קניות בסופר...(למה צריכה)
וכמובן שלא ימציא כל פעם את סיפור המיגרנות כשמגעים למיטה
חג שמח |נישקה|

eמוקינדר

New member
הפעם אחי יצאת תותח

אהבתי אתהגדרת הרציני שלך...לפי זה אני לא רציני בעליל...אבל אני בכלל לא במקום כי אני נשוי לאותה אישה כבר עשר שנים.אולןי כאן אני רציני וזהו...ואולי גם זה יגמר וזהו?

צד אפל

New member
פעם אחרונה

שהייתי בשוק ,וואווו מה הלך שם, רציני למה ? שימי תמונה, תני לשטוף את העיניים ואחליט.

ronelit

New member
קראת לי ?

מה שוק לא תודה , מעדיף חנויות יוקרה . סתם אני לא אהיה אף פעם רציני . רגע אז אף אחת לא תרצה אותי אם אני לא אהיה רציני ? שיט מסובך העולם של המבוגרים ...

צחוק הגורל

לאחר שנות רצינות לאחר שנות נישואין היום צוחק לעולם לא רציני אם בנות רק מחפש אהבה רק חום וחמלה אז אם מחפשת אותי אז אני לא רציני לצחוק כל היום אוהב כי זה מה שבא מהלב

מיקי 43

New member
ואאלה יצאת לשוק

אם את שם תבדקי בבקשה כמה קילו בנדורה? ותראי עם יש כוסה למילוי אה רגע ועם יש לך זמן תיכנסי לפטימה היא תלמד אותך כמה דברים על נשים שיוצאות לשוק ולמה שוקלים אותן כמו בשר ואולי רק אולי אז תביני שהצבת עצמך כבשר למכירה וככזו לאיזה יחס את צפויה ואז כשיפול האסימון תרשמי מחדש בניק אחר ולא תצאי לשוק אלה תנסי להכיר בצורה מכובדת יותר או שפשוט טוב לך כבשר אם כן לפחות תעברי הכשר כדיי שגם יהודים יוכלו לטעום ממך

מזל חי

New member
../images/Emo6.gif

מיקו אם היא תהיה כשרה היא תהיה יותר טעימה? למה אני שמעתי שבהיר זה טעים יותר (בחיי שמעתי לא טעמתי)

maof

New member
ממממ....

לפני שאני עונה לשאלה הייתי רוצה הסבר מדויק למה את מתכוונת שאת כותבת רציני
מעוף

reli123

New member
אל יאוש!

יקירתי, גם אני יצאתי לשוק בגיל קצת יותר צעיר (כיום בת 32). אז נכון אין קופצים על שוק הגרושות ואני מודעת לכך אבל... מעולם לא אוריד מערכי ותמיד אני הולכת עם ראש מורם ומשדרת ל כ ו ל ם שיש לי מה להציע. לצערנו, רוב הגברים עוד לא הפנימו שאנחנו ה"גרושות" יותר רציניות, פחות משחקים יותר מעשים והכי חשוב בעלות נסיון חיים עשיר. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ואשמח לשמוע בעתיד (הקרוב) שמצאת אהבה ואת מאושרת (זה אפשרי!!!).

רות 2

New member
מוזר שאת מדברת בהכללה כזו על נשים

גרושות......... רות פגשה ימבה של נשים גרושות שלאחר נשואין הפכו לפחות רגישות פחות רציניות ובהחלט מחפשות מין לשם מין בלבד ... ורב הגברים הפנימו אם כבר דבר אחד בלבד ... שבשני צידי המיתרס יש ... פחות או יותר אותו הדבר ..אלה שמשחקים ואלה שרציניים ופחות רציניים ... אז בח'יית זומזום בלי להתיפיף על על מה הגברים הפנימו או לא .....ומה לצערנו או לא לצערנו בשם הנשים הגרושות .....

למעלה