יש אין שם ??????

shine10

New member
יש אין שם ??????

יש גברים רציניים לקשר? אני בת 35 ומאז שיצאתי ל " שוק " לצערי אני לא רואה שום יצור גברי רציני

אח.... מה היית עושה ללא קנאה?

באה מישהיא... רושמת הודעה שלך ניתן רק לחלום על אומץ לכתוב הודעה כזו.... ואת מה עושה ????? מתמלאת קנאה! אין לך הכנות לחג ? לכי לך להכין חג

קול גברי... וגם רציני...

וואלה, נראה לי catch רציני... אפשר לעשות קצת עיניים?

ronelit

New member
מי מקנאה ? הן מפרגנות ...

זהו עברתן לאכול אחת את השניה ? תזהרו , בסוף תכחדו .

רות 2

New member
נו שויין.........להתיחס לאחת כזו ..

שמתיחסת לבני אדם מהמין הזכרי כעל "יצור גברי".... מעניין .. גברים באמת... ועוד כאלה שמבינים בבישול ותבלינים......... היו מיד מדפדפים אחת כמוהה.......ובצדק.

denur1

New member
גברים רציניים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יש חיה כזו../images/Emo35.gif|

t o t a l

New member
המלצה:

תפתחי כרטיס באחד מאתרי ההכרויות. תכתבי שאת מחפשת רק רציניים. תכתבי שעברת את שלב המשחקים. תכתבי שאת מחפשת את זה שיגרום לך לסגור את הכרטיס הזה. תכתבי שאת אישה ילדה. תכתבי שהראש שלך בעננים ושתי הרגליים על הקרקע. אני בטוח שאולי איזה "רציני" ידבוק בך.

d a n i e l s 5

New member
עזבי אותך מהשוק....

צאי לסופר.... יודעי דבר אומרים ששם נמצאים הרציניים. אני, אני בשוק (הכרמל)....אם מישהו מחפש אותי.

ערסlight

New member
רציני...

זה אחד שיש לו תספורת קצוצה, חליפה ועניבה אפילו בקיץ. כל יום רואה מבט בטלוויזיה ומבין ומעודכן בבורסה.. הוא הולך ללוויות, ביקורי חולים ומבקר כל שבוע את כל האחים. עושה כבוד לאמא שלו ואוכל אצלה הרבה. לא מתעסק בשטויות ומגלה חוסר סובלנות לשטויות של אחרים. נימוסי השולחן ואחרים שלו מושלמים. [נו... ג'נטלמן] מין? רצוי בהפסקת פרסומות של אילנה דיין. יש לו עבודה מסודרת וזכויות פנסיה הוא צובר מגיל 21. הוא לא מעשן, לא שותה אלכוהול, אוכל בריא ובמידה. הוא תמיד מרים את הקרש של האסלה לפני שהוא משתין ושוטף את הידיים עם סבון ויסודי, אחרי. לפני שהוא הולך לישון הוא מוודע שהדלת נעולה וכל האורות כבויים. יש לו מלאי פיג'מות 2 חלקים בפסים. [זהות ומגוהצות] זוכר תמיד ימי הולדת. [יש לו פנקס] יש לו חריץ אנכי בין הגבות ושני חריצים בצידי האף. יש לו יכולת אנליטית גבוהה, גו זקוף והרבה כבוד. הוא מנוי על חדר כושר ומתאמן באדיקות. [סיבולת לב-ריאות] הוא לא יורד לאף אחת. גם לא מתנשק עם הלשון. יש לו זיקה למסורת. לא מספר בדיחות ויש לו עוית קבועה [כמו אצל רופא שיניים] אם מספרים לו אחת. מילה שלו חקוקה בסלע. הוא אוהב לחשוב על דברים [החפזון מהשטן] פיספסתי משהו?

שלי 9

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תגיד.. אם הוא לא מתנשק עם הלשון ולא יורד לאף אחת..איזה טעם יש לחייו? :)

למעלה