יש או אין עונה חמישית?

סיווקס

New member
יש או אין עונה חמישית?

אני בקטע של פארסקייפ כבר הרבה זמן. עוד מהתקופה שרק צילמו את העונה השניה (והייתי כל הזמן צריך לחכות שישדרו פרקים חדשים בחו"ל ומישהו ישמור אותם למחשב...) באותו הזמן בכלל לא היה יס ולא שידרו כלום ברץ שהיה קשור לסידרה. בכל אופן, יש לי עד הפרק האחרון של העונה הרביעית. (בקשר לשאלה שנשאלה יותר מוקדם - אז דווקא את רוב הפרקים, בעיקר הראשונים, הורדתי מחברים בIRC...) השאלה שלי, שעדיין לא מצאתי עליה תשובה ברורה בשום מקום - יש עונה חמישית או לא!?

TUVIX

New member
אני ראיתי את כל פארסקייפ שאמורה

הייתה להיות בת 5 עונות אלה שלקראת סוף העונה ה 3 SCIFI פרסמו על הפסקת הסידרה אחרי העונה ה4 נפתח קמפיין רחב היקפ savefarscape.com אבל לא הצליח ומי שראה את הפרק האחרון של העונה ה4 יבין שאין יותר מיד מקום להמשך אלה אם יוותרו על כמה שחקנים מקום להמשך

[TNT]

New member
חבל../images/Emo7.gif

אבל שמעתי שיש עונה שביעית של סטארגיט

sprqy

New member
יוותרו על שחקנים???!!!../images/Emo58.gif

לא הבנתי אותך, אתה באמת חושב שיעיפו את קרייטון ואת ארין בעונה החמישית??? (אם תיהיה כמובן) רק בגלל שאיזה חוצן מכוער ירה בהם???!!
הם יחזרו כמו גדולים ויותר מהר משאתה חושב!! אגב HENSON קנו בחזרה את כל האולפנים והסטודיו של הבובות שלהם (כולל את ספרקי!!!
)

קרייטון

New member
אנצל"ש!!

יש פידבק! במדור הטלוויזיה המצוין "שני גברים שמנים" (עיתון תל אביב) הזכירו את פארסקייפ שלנו!!! ולהלן הציטוט של שני הגברים השמנים: "א. אף פעם לא אמרנו משהו טוב על אנדרומדה ב. אמרנו דברים טובים על פארסקייפ ג. דארגו שולט!!!" אז כן! אנחנו על המפה!!!

[TNT]

New member
מסתובבת שמועה

שהולכת להיות עוד עונה או סרט או סדרת בת כל שהיא. אני לא יודע בקשר לאמינות של השמועה אבל ראיתי את זה באיזה פורם. הלוואי שזה נכון!!!!!!!!!!!!!!

למעלה